10 yıllık aşk bitti! İcardi ve Wanda Nara boşanıyor mu?

Geçtiğimiz yıllarda Galatasaray’a transfer olan ve adından sık sık söz ettiren Mauro İcardi magazin gündemine bomba gibi bir haberle düştü. İcardi’nin İstanbul’a gelmesiyle birlikte eşi Wanda Nara’nın kendisini takipten çıkması ünlü çiftin boşanıyor mu iddialarını güçlendirdi. Peki İcardi ve Wanda Nara boşanıyor mu? İşte detaylar…

Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi hem attığı gollerle hem de özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Wanda Nara, sosyal medya hesabından eşi Icardi’yle en özel anlarını paylaşarak adından söz ettiriyordu. Yeni sezon hazırlıkları için İstanbul’a gelen ünlü futbolcu, gelişiyle birlikte yılardır evli olduğu eşi Wanda Nara’nın kendisini takipten çıkmasıylabüyük bir şok yaşadı. Yaşanan bu olay sonucunda Arjantinli gazeteci Laura Ubfal flaş bir iddia ortaya attı. Ubfal, çiftin boşacağını açıkladı.

İcardi ve Wanda Nara boşanıyor mu?

BU KARAR UZUN ZAMANDIR AKLINDAYDI!

Arjantinli gazeteci Laura Ubfal, Wanda Nara’nın avukatı Ana Rosenfeld’in yaptığı açıklamayı paylaştı. “Wanda’nın bu kararı uzun zamandır vermek istediğini” söyleyen Rosenfeld’in yaptığı bu açıklamaya Wanda Nara’dan herhangi bir yanıt gelmedi.

Çift çıkan bu iddialara karşı sessizliğini sürdürüyor.

Yorum yapın