Metin Akpınar 36 yıl sonra mahkeme kararıyla ikinci kez baba oldu: Sevgi de onun kızı!

Metin Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan evlilik dışı ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu’nun ardından Sevgi Katkıcı da ünlü ismin kızı olduğunu kanıtlamak için dava açıp DNA testi yaptırmıştı. Mahkeme, Katkıcı’nın Metin Akpınar’ın kızı olduğunu kesinleştirdi.

Aylarca Türkiye gündemini sarsan Duygu ve Sevgi Nebioğlu, ‘babaları’ Metin Akpınar’ın tüm karanlık sırlarını bir bir ortaya dökmeye devam ediyor. Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu’nun ardından ikiz kardeşi Sevgi Katkıcı da ünlü oyuncuya babalık davası açtı.

Metin Akpınar ve ikiz kızları

DNA TESTİ SONUCU SOLUĞU MAHKEMEDE ALDI

Metin Akpınar’ın kendisinden kızı olmadığını düşünerek sürekli şüphe duyması sebebiyle DNA testi yaptıran Katkıcı’nın test sonrasında Akpınar’ın kızı olduğu kesinleşti. Bu gelişmenin ardından Katkıcı’nın Metin Akpınar’a yönelik Antalya Aile Mahkemesine açtığı dava da sonuçlandı. 

Sevgi Nebioğlu

KATKICI DA METİN AKPINAR’IN KIZI

Antalya Adli Tıp Kurumu’ndan alınan DNA raporu Antalya 5. Aile Mahkemesine ulaştı. Yapılan karar duruşmasında, Akpınar’ın Sevgi Katkıcı’nın babası olduğunun tespit edildiği belirtilerek Metin Akpınar ile Sevgi Katkıcı arasında soy bağının kurulmasına karar verildi.

Mahkeme kararıyla Metin Akpınar’ın Duygu Nebioğlu’ndan sonra ikizi Sevgi Katkıcı’nın da babası olduğu kesinleşti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Gazeteciliği bırakıp hayvancılığa başladı! İlk kadın işletme sahibi oldu

Yorum yapın