Arka Sokaklar ekibinde yaprak dökümü! Dizinin 18 yıllık yönetmeni Orhan Oğuz ekibe veda etti

18 yıldır ekranlarda fırtına gibi esmeye devam eden fenomen dizi ‘Arka Sokaklar’ ekibinden üzücü bir haber geldi. İlk bölümden beri “Arka Sokaklar” ekibinde yer alan usta yönetmen Orhan Oğuz, “Diziden ayrıldım, ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim” diyerek ekibe veda etti.

Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden biri olan “Arka Sokaklar”, bir ayrılık haberiyle gündeme geldi.

18 yıldır Kanal D ekranlarında yer alan ve kadrosunda Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu ile Şevket Çoruh’un kadrosunda yer aldığı dizinin sezon finali yapmasıyla birlikte Arka Sokaklar’ın 18 yıllık yönetmeni Orhan Oğuz da ekibe veda etti.

AYRILIK HABERİNİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un senaristliğini üstlendiği dizinin ekibinden ayrılan Orhan Oğuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Kamuya! 18 yıl yönettiğim Arka Sokaklar dizisinden ayrıldım oyuncularıma ve tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

“18 SEZON BOYUNCA ARKA SOKAKLARI YÖNETEN HOCAMIZA TEŞEKKÜRLER”

Arka Sokaklar’ın resmi Instagram hesabından yapılan paylaşımda ise “18 sezon boyunca Arka Sokaklar dizimizi yöneten, hepimizin hocası, duayen Orhan Oğuz’a emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadeleri yer aldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Burak Özçivit kadın hayranını işte böyle reddetti! “Kalbe hayır”

Yorum yapın