Acı haber hayranlarını kahretmişti! Shifty Shellshock’un ölüm nedeni açıklandı

Dünyaca ünlü rock grubu Crazy Town’ın solisti Shifty Shellshock, hayatını kaybetti. Ünlü yıldızım menajeri Howie Hubberman, Shellshock’un ‘reçeteli ilaçlar ile sokakta satın alınanların birleşimi’ sonucu öldüğünü açıkladı.

“Butterfly” isimli parçayla bir döneme damga vuran rock grubu ‘Crazy Town’ın solisti Shifty Shellshock’dan acı haber geldi. Ünlü yıldız, geçtiğimiz günlerde evinde ölü olarak bulundu. 49 yaşındaki ünlü yıldızın ölüm nedeni ise menajeri tarafından açıklandı.

“HEPİMİZ DENEDİK AMA SONUÇTA HEPİMİZ BAŞARISIZ OLDUK”

Menajer Howie Hubberman, basın kuruluşuna yaptığı açıklamada, “Seth Binzer, bağımlılıkla mücadele ettikten ve Crazy Town’ın ‘Butterfly’ ile hızlı başarısından sonra, bağımlılıklarıyla başa çıkmak için hiçbir zaman daha başarılı bir seviyeye ulaşamadı. Hepimiz denedik ama sonuçta hepimiz başarısız olduk, yoksa Shifty hâlâ burada olurdu.” şeklinde konuştu.

Dünyaca ünlü yıldızı “bir arkadaş” olarak tanımlayan Hubberman, şarkıcının “gerçekten kendini iyileştirmek istediğini” ancak “maalesef kendisi dahil hiç kimsenin bunu yapacak araçlara sahip olmadığını” dile getirdi.

Los Angeles İlçe Adli Tıp Kurumu yetkilileri, toksikoloji raporlarının beklemede olduğunu belirterek Binzer’in ölüm nedenini resmi olarak açıklamadı.

DAHA ÖNCE DE HASTANEYE KALDIRILDI

Yıllarca madde bağımlılığıyla mücadele eden ünlü yıldız, 2012 yılında bilincini kaybettikten sonra hastaneye kaldırılmış ve komada kalmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Çin’de okula başlayan çocuklara verilen eğitime çok şaşıracaksınız! Sosyal medyayı ikiye böldü

Yorum yapın