Herkes o kareyi konuştu: Milliler, ‘Bayrak asan dayı’ ile bir arada!

EURO 2024’te son 16’ya kalan A Milli Takımımızın futbolcuları Mert Günok, İrfan Can Kahveci, Barış Alper Yılmaz ve Uğurcan Çakır, balkonuna astığı Türk bayrağı karesi ile gündem olan ve ‘Bayrak asan dayı’ olarak ün kazınan Salih Tahtalıoğlu ile bir araya geldi.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası‘nda grubunu ikinci tamamlayarak son 16’ya kalan A Milli Takım oyuncuları, sosyal medyada “As bayrakları dayı as” fotoğrafı ile büyük ün kazanan Salih Tahtalıoğlu ile buluştu.

A Milli Takım oyuncuları ile Salih Tahtalıoğlu

EURO 2024 son 16 turunda Avusturya ile karşı karşıya gelecek olan Mert Günok, İrfan Can Kahveci, Barış Alper Yılmaz ve Uğurcan Çakır, evin balkonuna bayrak astığı esnada çekilen bir fotoğrafının yayılmasıyla fenomen olan Tahtalıoğlu ile ellerinde Türk bayrağını tutarak hatıra fotoğrafı çekildi. O kare büyük ilgi gördü.

AYNI TİŞÖRTÜ GİYMESİ DİKKAT ÇEKTİ

“Bayrak asan dayı” olarak tanınmaya başlayan ve bunun üzerine evinin balkonuna Türk bayrağı asmayı gelenek haline getiren fenomen ismin, Milli futbolcular ile fotoğraf çekildiği sırada fenomen haline gelmesine sebep olan karedeki aynı tişörtünü giymesi de dikkatlerden kaçmadı.

A Milli Takım oyuncuları ve Salih Tahtalıoğlu bir araya geldi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Emine Erdoğan yeni projeyi böyle duyurdu! “Kadim hikâyeye kulak verelim”

Yorum yapın