Canlı yayında aldığı kirayı açıklamıştı! Demet Akalın kiracısına böyle isyan etti

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık dikkat çeken ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz aylarda kiracısıyla yaşadığı bir polemik ile gündeme gelmişti. Ünlü şarkıcı, canlı yayında söylediklerinin ardından sosyal medyadan da isyan etti.

Kariyer hayatı boyunca yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla adından sık sık bahsettiren ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz aylarda moderatörlüğünü yaptığı magazin programının canlı yayını esnasında 5 bin TL karşılığında evinde oturan kiracısına seslenerek tepki göstermişti. Ünlü şarkıcı, aylar sonra sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile tepkisini yineledi. 

Demet Akalın Gel Konuşalım

“EVİMDE 5 BİN LİRAYA OTURUYOR!”

Gel Konuşalım programında yaptığı açıklamalar sırasında manken olduğu yıllarda bir ev aldığını ve kiraya verdiğini dile getiren Demet Akalın, kiracısıyla yaşadığı polemiği anlatmıştı. Demet Akalın; “Evimde 5 bin liraya oturuyor. Ben bunu canlı yayında söylediğim için adam emlakçıya gidip ‘programda bahsetti, zam yapacaktım vazgeçtim’ demiş.” şeklinde konuşmuştu. 

Demet Akalın Gel Konuşalım

SOSYAL MEDYADA TARTIŞMA KONUSU OLDU!

Kiracısından aylık 5 bin TL kira aldığına dikkat çeken ünlü şarkıcı; “5 bin liraya bugün bir yere gidiyorsun dört kişi, üç-dört bin lira hesap geliyor. Kiracım evimde 5 bin liraya oturuyor. Ben bunu canlı yayında söylediğim için; adamın ukalalığına bak emlakçıya gidip ‘Programda bahsetti, zam yapacaktım vazgeçtim’ demiş.” diyerek kiracısının davranışına isyan etmişti. 

Demet Akalın Gel Konuşalım

“SEN KİMSİN Kİ? EV BENİM”

Program sırasında sözlerine “Sen kimsin ki? Ev benim! Ve adam bunu söyleyebiliyor. Acayip sinirliyim. Ben o evi almak için gece gündüz çalıştım. O zaman mankenlik yapıyordum, ayakta bekliyordum 10-12 saat… Millete yaka iğnesi takıyordum, herkesin ağız kokusunu çekiyordum. Onu krediyle ödedim. Sen gidip ‘programda benden bahsetti, zam yapmaktan vazgeçtim’ diyeceksin. Ben de ‘ver’ dedim avukata sinir oldum.” şeklinde devam eden Demet Akalın, canlı yayının ardından hızla yayılan görüntüler üzerine sosyal medyada gündem olmuştu. 

Demet Akalın

“ADAM ÇÖKTÜ EVİME”

Şimdilerde sosyal medya hesabından konuya ilişkin yeni bir paylaşımda bulunan Demet Akalın, “Ya bu evleri siz bedava oturun diye almadık arkadaş adam çöktü evime ya!” diyerek derdini takipçileriyle paylaştı. Bazı sosyal medya kullanıcıları Demet Akalın’a hak veren yorumlarda bulunurken bazıları tepkisinin kendi kazancına göre yersiz ve abartı bulunduğunu söyledi.  

Yorum yapın