Meyveleri yıkama şekliyle şok üstüne şok yaşattı! Gelin Evi’nde Ezgi Sertel çileden çıktı

Show TV ekranlarında yayınlanan ve gündüz kuşağının sevilen yarışmalarından biri olan Gelin Evi, görenlere şaşkınlık veren bir yöntemle gündeme geldi. Yarışmacılardan birinin meyveleri bulaşık makinesinde yıkadığını gören sunucu Ezgi Sertel ne diyeceğini bilemedi.

Geçtiğimiz sezon Aslı Hünel’in sunuculuğunu yaptığı Gelin Evi, yeni sezona Ezgi Sertel ile birlikte başladı. 100 bin liralık büyük ödül için yarışan gelinler zaman zaman söz ve davranışlarıyla ‘yok artık’ dedirtiyor. Bu kez ise bir yarışmacının meyve yıkama yöntemi tartışma yarattı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

MEYVELERİ BULAŞIK MAKİNESİNDE YIKIYOR!

Geçtiğimiz bölümde Gelin Evi, 24 yaşında ve 4 yıldır evli olan genç yarışmacı İlkim Ercanlı’nın evine konuk oldu. Diğer yarışmacıları ve sunucu Ezgi Sertel’i mutfağa çağıran İlkim, meyveleri bulaşık makinesinde yıkadığını söyledi ve makinesinin içini gösterdi. Sunucu Sertel, gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Adeta nutku tutulan Sertel, “ben bildiğimden şaşmam” demekle yetindi.

Yöntemini savunmaktan geri durmayan İlkim, “Bence böylesi çok daha pratik. İstediğim kadar meyveyi dolduruyorum ve atıyorum makinaya. Elde yıkadığımda daha su harcadığımı düşünüyorum” diyerek şok üstüne şok yaşattı. Üstüne, bulaşık makinesinde yıkamış olduğu meyveleri stüdyodaki arkadaşlarına ikram etmek istedi.

Yorum yapın