Nejat Alp zor günlerden mi geçiyor? Işın Karaca’nın iddiası yalan çıktı

Nejat Alp, uzun yıllar sonra ‘Bitsin Artık’ isimli yeni parçasını müzikseverlerle buluşturdu. Taverna müziğinin önde gelen isimlerinden olan 71 yaşındaki sanatçı, ‘Nejat Alp çok zor durumda” iddiasına yanıt verdi. Alp, “Bu açıklamalar karşısında hem çok şaşkınım hem de çok üzüldüm gerçekten” dedi.

Işın Karaca’nın Nejat Alp hakkında bir magazin programında yaptığı ‘Çok kötü durumda’ açıklaması gündem oldu. Nejat Alp’ten, Işın Karaca’nın sözlerine videolu cevap geldi. Işın Karaca’yı tanımadığını söyleyen usta sanatçı ‘Nahoş bir olay’ diyerek tepki gösterdi. 

IŞIN KARACA’YA TEPKİ: ÇOK AYIP

Nejat Alp, Işın Karaca’nın ‘Bana birileri söyledi. Nejat Alp çok zor durumdaymış maddi ve manevi yardıma ihtiyacı varmış’ sözleriyle ilgili konuştu.

Nejat Alp

3 GÜN ÜZÜNTÜDEN UYUYAMADIM

Nejat Alp, durumunun gayet iyi olduğunu söyledi ve ekledi:

“Işın Karaca’nın kendisiyle hiç tanışmadım. Kötü niyetle söylemiyordur. Mutlaka iyi niyetlidir ama insan bir teyit etmez mi? Arayıp ulaşıp ‘Gerçekten böyle bir şey var mı?’ diye sormaz mı? ‘Nejat Alp çok zor durumda, maddi ve manevi yardıma ihtiyacı var’ diyor. Çok üzüldüm, 3 gün uyuyamadım. 55 senedir bu sektörde çok çalıştım. Hâlâ daha çalışıyorum. Maddi ve manevi hiçbir şeye ihtiyacım yok. Beni tanıyanlar zaten bunu iyi bilir. Bu açıklamalar karşısında hem çok şaşkınım hem de çok üzüldüm gerçekten.”

Işın Karaca

‘ALBÜMLERİM BÜTÜN SANATÇILARDAN DAHA ÇOK SATTI’

‘Ben sizin hakkınızda böyle cümleler kursam hoşunuza gider mi? 55 senedir bu mesleği yapıyorum. Türkiye’deki bütün sanatçılardan daha çok çalışmışımdır. Benim albümlerim bütün sanatçılardan daha çok satmıştır. Benim ne maddiyata ihtiyacım olur ne de maneviyata… Bu kadar seveni olan bir insanın manevi desteğe ihtiyacı olamaz.’

Yorum yapın