Herkes aldığı kiloları konuşuyordu! Burak Özçivit verdiği yanıtla şaşırttı

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarıyla büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Burak Özçivit, geçtiğimiz ay eşi Fahriye Evcen ve çocukları Karan ve Kerem ile Bodrum’a tatile gitmişti. Tatili sırasında objektiflere yansıyan ünlü oyuncu, bu kez aldığı kilolar ile sosyal medyada gündem oldu.

Başarılı senaryosu ve sahneleriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan ‘Kuruluş Osman’ dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit, hem aile hayatı hem de yurt dışı seyahatleri ile sık sık gündeme geliyordu. Şimdilerde boş zamanlarını eşi Fahriye Evcen ve çocukları Karan ve Kerem ile birlikte Bodrum’daki yazlıklarında geçiren ünlü oyuncu, geçtiğimiz ay yayınlanan görüntülerinde aldığı kilolar ile dikkatleri üzerine toplamıştı. 

Burak Özçivit

SOSYAL MEDYADAN ADETA YORUM YAĞDI!

Kariyer hayatının başından beri fit haliyle en çok konuşulan isimler arasında yer alan Burak Özçivit, yayınlanan görüntülerinin ardından göbek meselesiyle ilgili ilk defa konuştu.

Burak Özçivit

“PROJE İÇİN”

Bir mekan çıkışında görüntülenen ünlü oyuncu, gelen göbek soruları üzerine “Spora başladım, hepsi proje için.” yanıtını verdi. Ünlü oyuncunun röportajı kısa süre içerisinde hızla yayılarak sosyal medyada büyük ses getirdi. 

Yorum yapın