Ebru Şallı’ya haciz şoku! Firari eşi Uğur Akkuş başını yaktı

Dolandırıcılıktan yargılanan eşi Uğur Akkuş’un borcu sebebiyle ünlü sunucu ve manken Ebru Şallı’nın banka hesapları ve taşınmazlarına haciz geldi.

2019 yılından beri Uğur Akkuş’la evli olan Ebru Şallı, uzunca bir süredir eşi ve evliliği hakkındaki iddialarla gündeme geliyor fakat her seferinde konuyu minimum yorumla kapatmayı tercih ediyor. Havalimanında beraber gözaltına alındıkları zaman “benlik bir durum yok” diyerek konuyu kapattığı anlar buna bir örnek, detaylardan bu yazımızda bahsetmiştik:

Ebru Şallı, geçtiğimiz saatlerde yine ve yeniden eşi Uğur Akkuş’un borçları sebebiyle gündeme oturdu. 12 Punto’dan Masum Gök’ün haberine göre Uğur Akkuş’un davalarının birinde olay Ebru Şallı’ya kadar uzandı.

12Punto’da yer alan habere göre; Zeynep K. 11 Haziran 2020 tarihinde Uğur Akkuş’un ortağı olduğu şirkete çocuklara psikolojik danışmanlık yapmak üzere işe alındı.

2021 yılının Nisan ayında Zeynep K.’nın işine son verildi. Ancak Zeynep K.’ya ödemesi yapılmadı. Bunun üzerine Zeynep K. mahkemeye başvurdu. İstanbul 10. İş Mahkemesi Zeynep K.’yı haklı bularak Uğur Akkuş aleyhine karar verdi.

TAHSİL EDEMEDİ!

Bu karar sonrası Zeynep K. İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğüne başvurdu. Bu süreçten sonra ilginç gelişmeler yaşandı. Zeynep K. 73 bin lira alacağı için işe girdiği şirkete hacze gitti. Ancak Uğur Akkuş’a ait bütün şirketler borç batağında olduğu için bu para tahsil edilemedi.

Yorum yapın