Emeklilerin yüzünü güldürecek haber: Yüzde 30 indirim imkanı sağlanacak!

‘Emekliler Yılı’ kapsamında yeni bir çalışma gerçekleştiren Kültür ve Turizm Bakanlığı, emeklilere sinema salonlarında yüzde 30 indirim yapılmasını içeren protokol imzaladı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, söz konusu protokolü “Emeklilerimize güzel bir haber!” sözleriyle paylaştı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, emekli vatandaşların yüzünü güldürecek yeni bir gelişmeyi paylaştı. ‘Emekliler Yılı’ kapsamında emekliler için yeni bir çalışmaya imza atan Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel MüdürlüğüSinema Salonu Yatırımcıları Derneği (SİSAY) ile görüşme sağladı.

EMEKLİLER SOSYAL HAYATTA DAHA AKTİF OLACAK

Yapılan görüşmeler sonucunda, emeklilere sinema salonlarında gün boyu tüm seanslarda % 30 indirim sağlayacak bir protokol imzalandı ve şu ifadelere yer verildi:

“Bu protokol çerçevesinde, emeklilerimiz, emekli kimlik kartlarını ibraz etmeleri şartıyla, SİSAY üyesi sinema salonlarından % 30 indirimli bilet alabilecekler. Bu indirim, emeklilerimizin sosyal hayata daha aktif katılmalarına ve kültürel etkinliklerden daha fazla faydalanmalarına olanak tanıyacak. Emeklilerimizin yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmaları sürdürecek ve bu tür iş birlikleriyle emeklilerimizin hayatına değer katmaya devam edeceğiz”

Yorum yapın