Almanya’da PKK’lı teröristler Yusuf Dikeç’in grafitisine saldırdı!

Almanya’da eli kanlı bölücü terör örgütü PKK sempatizanları, Berlin’de bulunan Mauer Park’taki bir duvara çizilen Yusuf Dikeç’in grafitisine zarar verdi.

2024 Paris Olimpiyatları sırasında milli atıcımız Astsubay Kıdemli Başçavuş Yusuf Dikeç’in ikonik pozu yurt dışı basınında büyük yankı uyandırdı. Dikeç’in rakiplerinin aksine koruyucu ekipman kullanmaması ve eli cebinde rahat bir atış yaparak Olimpiyat tarihinde Türkiye’ye atıcılıktaki ilk madalyasını kazandırması sosyal medyayı adeta salladı. Öyle ki, adına bir sürü edit yapıldı ve gündemi bir anda altüst etti.

Özellikle Hitman, Palworld ve Call of Duty gibi dünyaca ünlü oyun markaları milli sporcumuz Yusuf Dikeç’in duruşunu kendi oyun kapaklarına bile tasarlamaya başladı. Dikkatleri üzerine toplayan Dikeç, son olarak Almanya’nın başkenti Berlin’de bulunan Mauer Park bölgesine konu oldu. Dikeç’in efsanevi pozu Dominikli grafiti sanatçısı Jesus Cruz Artiles, rumuz ismiyle EME Freethinker tarafından duvara resmedildi.

Kısa sürede binlerce ziyaretçinin uğrak noktası haline gelen Yusuf Dikeç’in havalı tabanca atışı pozu Almanya’da eli kanlı bölücü terör örgütü PKK’nın sempatizanlarının hedefi haline geldi.

Kimliği belirlenemeyen terör sempatizanları duvara resmedilen Yusuf Dikeç’in grafitisinin üzerine yazılar yazıp, örgüt propagandası yaptılar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ankaralı Turgut’un son paylaşımı gündeme damgasını vurdu!

Yorum yapın