Arka Sokaklar’a yeni sezonda bomba değişiklik! 14 yıllık oyuncu gidiyor ünlü yıldız geliyor

19 sezon boyunca izleyenleri ekran başına kilitleyen fenomen dizi “Arka Sokaklar”, yeni sezonda önemli değişikliklere sahne oluyor. 18 yıllık yönetmeninden başrol oyuncularına kadar birçok değişimin yaşandığı dizi, hem yeni bir oyuncu hem de bir vedayla gündem oldu.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi “Arka Sokaklar”, yıllardır yıldız oyuncu kadrosu ve sürükleyici öyküsüyle izleyenlerden tam not alıyor. 19’uncu sezonu için hazırıklarını sürdüren yapım, ses getirecek bir transferle ve üzücü bir vedayla gündem oldu.

Arka Sokaklar

ÜNLÜ OYUNCU DİZİNİN KADROSUNA DAHİL OLDU

Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu gibi başarılı oyuncuları bir araya getiren dizinin kadrosuna ünlü oyuncu Ebru Cündübeyoğlu’nun katılacağı öğrenildi.

Ebru Cündübeyoğlu

“Candan Ceylanlı” karakteriyle izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanan Cündübeyoğlu, bugüne dek oynadığı karakterlerden çok daha farklı bir rol ile ekrana gelecek.

14 YILLIK BİR İSİMLE VEDALAŞTILAR

Öte yandan geçtiğimiz sezon sonunda 4 oyuncusuyla yollarını ayıran yapımın 14 yıllık bir isimle de vedalaştığı öğrenildi. Dizide “Arda” karakterini canlandıran Tunç Oğuz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Arka Sokaklar’a veda ettiğini açıkladı. “Bana yol yordam gösteren bütün arkadaşlarıma, abilerime, ablalarıma çok teşekkür ederim.” diyen Oğuz, “Dile kolay 14 sene geçti. Hüzünlerimiz ve mutluluklarımız hep ortak oldu. Herkesi çok özlemle anacağım. Sizi çok seviyorum. Canım ekip. 19. sezonunuz şans ve mutluluk getirsin.” şeklinde konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Duygulandıran kız isteme merasimi viral oldu! “Damadın ayağına baktım; bir ayağı yok. Gelinin kalbine “baktım” Atlas Okyanusu kadar derin”

Yorum yapın