Murat Övüç’ten oğlu ve ablalarına zehir zemberek sözler: Düşün yakamdan!

Ablaları ve oğluyla para yüzünden kriz yaşadığını söyleyen ünlü sosyal medya fenomeni Murat Övüç, son paylaşımında öfke kustu. “Buramdayım, intihar edeceğim, yeter!” diyerek isyan eden Övüç’ün açıklamaları takipçilerini şoke etti.

Renkli ve şatafatlı sahne şovları ve sosyal medya hesabından yaptığı çok konuşulan paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Murat Övüç, bu kez para yüzünden ailesiyle kanlı bıçaklı oldu.

AİLESİNE DEMEDİĞİNİ BIRAKMADI

“10 odalı bir malikanede oturuyorum. Kasamı açıp dolarlarımı, eurolarımı öpüyorum” sözleriyle hafızalara kazınan ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ablaları ve oğluna sert tepki gösterdi. Oğlu Burakcan’ın nişanında gelinine 2 kg altın takan ve her fırsatta ailesine desteğini dile getiren Övüç, “İçimde öyle büyük dertler var ki dile getiremiyorum” diyerek öfke kustu.

“DÜŞÜN YAKAMDAN YETER”

Ailesinin baskılarına katlanamadığını söyleyen Övüç, şöyle konuştu:

“Bıktım. Düşün yakamdan ya ben 56 yaşındayım, sizi mi düşeneceğim? Bana ne sizden ya? Oğlumdan bana ne? Çok sıkıldım. Bak son kez söylüyorum bana özgürlüğümü verin yeter. Oğlum dahil! Buramdayım, intihar edeceğim, yeter.”

“HARCAMALARINA BANKALAR YETMEZ”

Ablalarının para için Silivri’deki evinde birbirine girdiği ve kendisini rezil ettiğini söyleyen fenomen bu sebeple o evi terk edip Bahçeşehir’den ev aldığını söyledi. Oğluna da kızgınlığı dinmeyen Övüç, “Oğlumun harcamalarına bankalar yetmez” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

İbrahim Büyükak’tan Instagram’ın açılmasına esprili gönderme!

Yorum yapın