Bergüzar Korel saçlarından vazgeçti! İmaj değiştirdiğini bu sözlerle duyurdu

Ekranların sevilen ismi Bergüzar Korel, dizide alacağı rol için saçlarını kestirip sarıya boyatmıştı. Birçok kişi tarafından Esra Erol’a benzetilen Bergüzar Korel, yeniden imaj değişikliği yaptığını sosyal medyada bir paylaşımla duyurdu.

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, uzun süre sonra Düğüm dizisiyle ekranlara dönmek için imaj değişikliğine gitmişti. Dizide canlandıracağı rol gereği saçlarını kestirip sarıya boyatan Korel’in bu imajını birçok hayranı Esra Erol‘a benzetiyordu.

İMAJINI YENİLEDİ, “I’M BACK” DEDİ

Binbir Gece dizisinde rol arkadaşı olan Halit Ergenç‘le 2009 senesinde evlenen ve 3 çocuk dünyaya getiren Bergüzar Korel, kısa saçlarını eski rengine boyattı. Ortanca çiçeklerinin arasında çekildiği fotoğrafı paylaşan ve kahverengi saçlarıyla dikkat çeken Korel, “I’m back” yazarak önceki saç rengine geri döndüğünü sevenlerine duyurdu.

KISA SÜREDE 20 KİLOYA VEDA ETTİ

3 Kasım 2021 yılında kızı Leyla’yı kucağına alan Korel, bir müddet setlerden uzak kalmayı tercih etmişti. Son dönemde kilo verdiği bilinen ünlü isim, 8 ay kadar bir sürede 20 kilo vermesiyle gündemdeydi. Sağlıklı beslenme, yürüyüş ve yüzme ile kısa sürede kilolarına veda ettiği biliniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VIDEO:

Sıcaklardan bunalan ineğin kendini havuza attığı anlar sosyal medyada viral oldu!

Yorum yapın