İbrahim Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak arasında gerilim devam ediyor: ‘Bana kumanda fırlattı!’

Dilan Çıtak, babası İbrahim Tatlıses hakkında ses getirecek iddialarda bulunmuştu. Derya Tuna ve İdo Tatlıses’in de isminin geçtiği iddialar hakkında İbrahim Tatlıses açıklamada bulundu ve kızının kendisine kumanda fırlattığını söyledi.

İbrahim Tatlıses’in 34 yaşındaki kızı Dilan Çıtak, geçtiğimiz günlerde ağlayarak bomba iddialarda bulunmuştu. İbrahim Tatlıses’ten ise konuya ilişkin açıklama gecikmedi.

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’in sonradan ortaya çıkan kızı Dilan Çıtak, katıldığı magazin programında“Bugüne kadar konuşursam ortalık karışır diye, sanatçı kimliğime zarar gelir diye konuşmadım.” sözleriyle konuşmasına başladı ve Tatlıses soyadını aldıktan sonra kendisini seven kadar sevmeyenin de olduğunu dile getirdi.

‘BİR BEDEL ÖDEDİM, TABİİ Kİ MİRASÇIYIM’

Yayında Dilan Çıtak, “Türkiye’nin yüzde 80’i İbrahim Tatlıses’in evlat ayrımcısı olduğunu çok iyi biliyor” sözlerini kullanarak şu an için maddi bir talebi olmadığından bahsetti ve “Bir bedel ödedim tabii ki mirasçıyım” ifadelerine yer verdi. Aynı zamanda İbrahim Tatlıses ile çalışmak istemeyen çok büyük markaların masasından kaldırıldığını da dile getirmişti.

İbrahim Tatlıses ise kızının katıldığı yayına bir mesaj göndererek “Benim soyadımı kullanmasın. Dilan Çıtak’ın tek derdi İdo Bey.” açıklamasında bulunmuştu. 

‘DERYA TUNA PEŞİMİ BIRAKMIYOR’

Dilan Çıtak bu açıklamaların ardından “Tabii ki İdo’dur. Annesi Derya Tuna peşimi bırakmıyor. Yapımcımı arayıp tehditlerde bulunuyor. O şahış yüzünden dışlandım ve evden kovuldum. İbrahim Tatlıses ile uğraşamazsınız. İbrahim Tatlıses ile uğraşırsanız böyle ayağınıza dolanır” dedi.

Soyadı mevzusunun gündeme geldiği programda Dilan Çıtak, “Ben kimsenin soyadını almadım. Bana aldırdılar. Kendisi ‘Dilan Çıtak benim kızımdır’ diye sosyal medyada duyuru yaptığında yardımcıları yanına çağırıp ‘Soyadını alacaksın. İbrahim Tatlıses’in kızı olmanın birtakım kuralları var’ dedi. Davayı da ben açmadım. Kendileri babalık davası açtılar. Bana başka çocukları yüzünden de mobbing uyguladı.” cümlelerini kullanarak “Çıtak soyadımı göğsümü gere gere kullanmaya devam edeceğim.” ifadelerine yer verdi.

Çıtak, Derya Tuna hakkında da iddialarda bulunarak “Babam ameliyat olmadan önce ona, ‘Buradaki 6,5 milyon Euro’luk araziyle ilgili imzanı bana ver. Ben halledeyim hastaneden çıkınca sen zaten yorgun olursun’ diye imza attırmak istiyor. Babam ‘Ben daha ölmedim’ imza atmıyor.” sözlerini kullandı.  

‘OTURSUN DİYE VERDİĞİM EVİ SATTI’

72 yaşındaki İbrahim Tatlıses’ten konuya ilişkin yanıt ise gecikmedi. Bilal Özcan’a yaptığı açıklamada Tatlıses, “Ben ömrü hayatımda bu kadar rahat ve saygısızca yalan söyleyen birini görmedim çünkü benim hiç bir çocuğum böyle bir yalan söylemez. Bodrum’da otursun diye verdiğim evi 6 milyon liraya sattı ve bunları benim iznim ve bilgim olmadan yaptı. Ben sana verdim sen ise sattın” iddialarında bulundu.

Tatlıses, kızının kendisine televizyon kumandası fırlattığına değindiği açıklamasında ‘Bana kira vereceksin’ dedim, evimi bastın, bana televizyon kumandasını fırlattın. Benim eski halim olsaydı bana bunları yapabilir miydin?” sözlerini kullandı.

‘BEN HASTANEDEYKEN DİLAN YOKTU’

İdo Tatlıses’in annesi Derya Tuna hakkında da konuşan İbrahim Tatlıses, “Derya Hanım benim birimi beş, beşimi on beş etmiştir. Derya Hanım’ın adını besmele ile anılması gerekir. Kendisi ne öyle bir şey bana teklif eder ne de ben ona öyle bir şey derim. Bu iddialar yalandır. Ben hastaneye yattığım zaman Urfa’ ki çocuklarım aradı başıma hepsi toplandı ama Dilan yoktu. Bunları nereden çıkartıyor.” sözlerini kullandı.

 

Yorum yapın