Ünlü sunucu Esra Erol’un güzellik sırrını ilk kez açıkladı!

ATV ekranlarında uzun yıllardır yer alan Esra Erol’da programının sunucusu Esra Erol, zaman zaman güzellik sırları ile ilgili konularla gündeme gelen isimlerden biri. Geçtiğimiz aylarda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erol’un güzellik sırrını duyanlar ise çok şaşırdı.

ATV ekranlarında 2015 yılından bu yana çeşitli programlar yapan ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Esra Erol, zaman zaman güzellik sırları ile ilgili konularla da gündeme gelen isimlerden biri. Esra Erol’da programının başarılı sunucusu, geçtiğimiz aylarda basın mensuplarının sorularını ayaküstü yanıtladı. Güzellik sırları ile ilgili soruları da yanıtsız bırakmayan iki çocuk annesi Erol’un bakım rutinleri ve güzellik tüyoları duyanları şaşırttı. 

“İNSANIN GÜZEL HİSSETMESİ RUHUYLA ÇOK ALAKALI”
 
Güzellik sırları ve bakım tüyoları ile ilgili soruları yanıtsız bırakmayan ünlü sunucu, insanın iç huzurunun güzelliği ile doğrudan ilişkili olduğunu şu şekilde ifade etti: “İnsanın güzel hissetmesi ruhunun hissettiğiyle çok alakalı. Bazen bir sabah kalkıyorsunuz, her zamanki gibisiniz ama içinizdeki enerji ve yapabilirim duygusu kendinizi güzel hissettiriyor. Benim için güzel olmanın karşılığı sağlıklı olmaktan geçiyor. Düzenli spor yapmaya çalışan biriyim. Yürüyüşe önem veriyorum. Dikkatli beslenmeye çalışıyorum. Güzel bir sabun ve onun kokusu, iyi temizlenmiş bir cilt benim için. Herkesin güzellik sırrı olabilir ama dediğim gibi içimiz ne hissediyorsa oyuz” 

Ünlü isim, “Sabunla ilgili takıntınız var mı?” sorusuna, “Sabunu çok seviyorum. Sabunun temizliğine karşı zaafım var. Sabun hayatımda olmazsa olmaz” yanıtını verdi.

 

Yorum yapın