Kurtlar Vadisi’nin efsanesi Sharon Stone ile Kerem Bursin aynı karede! Büşra Pekin sönük kaldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, Golden Globe (Altın Küre) adına düzenlenen organizasyon herkesin ilgisini çekti. Sosyal medyaya yansıyan kareler ise oldukça konuşuldu. Kurtlar Vadisi’nin efsanesi Sharon Stone ile Kerem Bursin aynı karede olması dikkat çekerken Büşra Pekin sönük kaldı.

Golden Globe (Altın Küre) adına düzenlenen organizasyon yıldızlar geçidine dönü. Törende Emmy ve Altın Küre ödüllerini kazanan aktris Sharon Stone yer aldı. Türkiye’de de yıllar önce konuk oyuncu olarak yer aldığı Kurtlar Vadisi ile dikkat çeken Stone’a  ‘Uluslararası İkon Ödülü’ verildi. Kerem Bursin ve Büşra Pekin ile aynı karede olan Sharon Stone ise sosyal medyada gündem oldu.

Kurtlar Vadisi

SHARON STONE İLE KEREM BURİN AYNI KAREDE

Kerem Bürsin ve Büşra Pekin’in sunuculuğu üstlendiği görkemli gece adeta geceye damga vurdu. Kerem Bürsin’in akıcı İngilizce aksanı dikkat çekerken Büşra Pekin’in esprili konuşması sosyal medyada viral oldu. Bürsin ve Pekin’in Hollywood’a adını yazdıran Sharon ile aynı karede olması sosyal medyada gündem oldu. Kimileri “Büşra Pekin sönük kalmış” yorumu yaparken kimisi de “Olay kare” yorumunda bulundu.

Yorum yapın