Sharon Stone’un kaza geçirdiği söylenmişti! Altında yatan gerçek başka çıktı

Dünyaca ünlü Hollywood oyuncusu Sharon Stone, geçtiğimiz günlerde bir ödül almak üzere Türkiye’ye gelmişti. Birkaç gün İstanbul’da vakit geçiren oyuncunun daha sonra ödül töreninin yapılacağı Bodrum’a gittiği öğrenilmişti. Stone’un kaldığı otelde kaza geçirip gözünün morardığı iddia edilmişti. Ancak morarıklığın altında yatan sebep başka çıktı.

Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan Sharon Stone, geçtiğimiz günlerde Türkiye ziyareti gerçekleştirmiş ve göz çevresinin belirgin biçimde morarmış halde göründüğü bir fotoğraf paylaşmıştı. Fotoğrafın altına da “Yolculuk sertti ama ben daha sertim” notunu düşmüştü. Stone’un gözünün neden mor olduğu takipçileri tarafından merak edilmiş ancak net bir açıklama yapılmadı. Dünya basınına da yansıyan morarma hakkındaki gerçek ortaya çıktı.

MOR GÖZÜN ALTINDAKİ KORKUNÇ İDDİALAR

Kurtlar Vadisi dizisinin 4.sezonunda yer almasıyla hafızalara kazınan ABD’li oyuncu Sharon Stone’un Türkiye’de kaldığı otelde kaza geçirip yaralandığı iddia edilmişti. Ancak Stone, kimsenin kendisine bir şey yapmadığını söyledi. Dünya basınında da yer alan morluğun sebebine ilişkin Stone’dan bir açıklama yapılmadı. Bununla birlikte sosyal medyada göz çevresindeki morluğun gerçek sebebinin sapkın çetelerin kullandığı korkunç gençleşme yöntemleriyle alakalı olduğu iddiaları dolaşıyor.

Sharon Stone

Sosyal medya fenomeni ve yazar Said Ercan, söz konusu morluğun kaza olmadığını söyleyerek korkunç bir gerçeğe işaret etti. Ercan, X (twitter) hesabından yaptığı paylaşımda “Bu kaza değil bunun ne anlama geldiğini beni yakından takip edenler biliyor!” dedi. Asıl sebebin ise çocuklardan elde edildiğine inanılan adrenekrom adlı bileşenin kullanılması olduğu belirtildi.

Dünyada zenginler tarafından kullanıldığı iddia edilen ve zenginlerin ölümsüzlük iksiri olduğu düşünülen Adrenokrom ya da Adrenochrome adlı bileşenin, sapkın çeteler tarafından gençleştirdiği ve ölümsüzlük kazandırdığına inanılıyor. Bir romanda yer alan kurgusal bir hikayeye dayanan bu efsaneye göre adrenochrome çocukların beyninden diri diri elde edilmesi gereken bir gençlik iksiri.

Sosyal medyada yer alan iddialara göre bu bileşen korneaya bırakılıyor ve bu yüzden bunu kullanan kişilerin gözlerinde morluk gözleniyormuş. Bu bağlamda Sharon Stone’un gözündeki morluğun adrenokrom adlı bileşenden kaynaklı olduğu düşünceleri sosyal medyada yer buldu.

Yorum yapın