Türkücü Aydın Aydın’dan orijinal fikir! Mankenler pahalı gelince klibinde çiçekleri oynattı

Türkücü Aydın Aydın klibinde oynamak için fazla ücret talep eden mankenlere tepki göstererek ayçiçeklerini oynattı. “Madem kadınlar çiçektir o zaman klipte de kadın yerine bir çiçek oynayabilir” diyen Aydın Aydın yine şaşırttı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Çevre, doğa katliamları, trafik, kadına yönelik şiddet, koronavirüs gibi olaylarla ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla çektiği kliplerle gündeme gelen türkücü Aydın Aydın, bu kez de istediği mankenler tarifeyi yükseltince dikkat çekmek için binlerce ayçiçeğini ücretsiz olarak klibinde oynattığını söyledi. Ünlü türkücü, Ayçiçek tarlasında sazı ve eğlenceli halleriyle izleyenlerin yüzünü gülümsetti.

Türkücü Aydın Aydın

Çekim sonrası açıklama yapan Aydın Aydın, “Kadınlar birer çiçektir. Ama maalesef bu klibimde bir kızı oynatamadım. Sebebi de masraflar çok yükseldi. Bana ait yüzlerce eserim var ve bu klipte de ayçiçek güzelleriyle oynamaya karar verdim.” diyerek sözlerini noktaladı. 

DAHA ÖNCE DE DÜNYA GENELİNDE YAŞANAN SU SIKINTISINA DİKKAT ÇEKMİŞTİ!

Türkücü Aydın Aydın, kuraklık ve su sıkıntısına dikkat çekmek için de ‘Su sesi’  ismini verdiği türküyü bestelemiş, türkünün klip çekimlerini ise Hakkari’de yapmıştı. Ünlü türkücü Kaval Şelalesi’ne girip su sıkıntısına dikkat çekmişti. 

Yorum yapın