Beren Saat’ten hayranlarını heyecanlandıran haber! Yeni projesi belli oldu

Uzun zamandır televizyon ekranlarında yer almayan Beren Saat’ten sevenlerini mutlu eden bir haber geldi. Zaman zaman yaptığı sinema filmleriyle beyaz perdede yer alan güzel oyuncunun yeni projesi belli oldu.

Aşk-ı Memnu, Fatmagül’ün Suçu Ne? gibi yayınlandığı döneme damga vuran dizilerde rol alan Beren Saat, son zamanlarda televizyon ekranlarından uzak kalmayı tercih etmişti. Daha çok dijital platformlarda ya da beyaz perdede yer alan güzel oyuncu, en son daha önce de Aşk-ı Memnu dizisinde birlikte oynadığı rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte OGM Pictures imzalı İstanbul İçin Son Çağrı filminde oynamıştı. Sonrasında herhangi bir projede yer almayan ünlü oyuncudan sevenlerini mutlu eden bir haber geldi. Saat, bir sinema filminde rol alacak. 

beren saat

ROL ALACAĞI YENİ PROJENİN ADI “GİZLİ DOLAP” 

Beren Saat’in yeni projesi olan Gizli Dolap’ın yönetmen koltuğunda “Bergen” ve “Bihter” gibi filmlerin yönetmenliğini üstlenen Caner Alper ve Mehmet Binay oturacak. Sonbaharda çekimlerine başlaması planlanan filmin senaristliğini ise Burcu Görgün kaleme alacak. Yer aldığı her projede adından çokça söz ettiren başarılı oyuncunun rol arkadaşı ise henüz belli olmadı. 

Yorum yapın