Kına ve elma sirkesi karışımının ayaklara faydası nelerdir?

Ayaklarınızın altında kına ve elma sirkesi karışımı uygulamanın faydalarını duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız. Ayrı ayrı pek çok faydası bulunan bu ikilinin birleşimi ortaya daha güçlü bir etki çıkardı. Yaşadığınız pek çok problemi doğal yöntemlerle çözmek istiyorsanız bu karışım tam da size göre. İşte kına ve elma sirkesi karışımının ayaklarınıza sağladığı faydalar…

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kına yakmanın yalnızca estetik bir görüntü sağlamasının yanında başka pek çok faydası olduğu bilinmektedir. Alternatif tıpta güçlü bir ağrı kesici etkisi olduğu düşünülen kına; cilt problemleri, saç dökülmesi, romatizma ve migren gibi pek çok hastalığa iyi gelmektedir. Kilo vermeyi hızlandırma, kolesterolü düşürme, kan şekeri kontrolü ve şeker hastalığının belirtilerini yatıştırma gibi pek çok faydası bulunan elma sirkesinin, kına ile karıştırılınca ayaklarınızda ortaya çıkardıkları faydalar ise son dönemde en çok konuşulan konulardan biri. Haftada bir kez bu doğal karışımı ayaklarınıza uyguladığınız takdirde ortadan kalkacak olan problemlere gelin hep birlikte bakalım!

 

  • KİREÇLENME VE ÖDEME ÇOK İYİ GELİYOR!

Kına ve elma sirkesinin karıştırılıp kullanıldığı yerlerdeki sinir sistemindeki 4 bin hücre aynı anda fonksiyonel hızlarını artırarak hızlı bir yenileme sağlıyor. Aynı zamanda vücutta birikmiş mikropları çekip ter gözeneklerinden atarak, kireçlenme ve ödem birikmesi gibi durumları engelliyor. 

Kına ve elma sirkesinin sağladığı faydalara çok şaşıracaksınız

DİĞER FAYDALARI:

Kına yakmak vücutta biriken toksinleri dışarı atmak için uygulanan geleneksel yöntemlerden biridir.

Ayağa yakılan kına şişkinlik, ödem gibi rahatsızlıkları engeller.

Tüm dolaşım sistemini açarak kan akışının hızlanmasını sağlar.

Eklem, ayak, bacak ağrılarına iyi geldiği bilinir.

El ve ayaklarda üşümeyi keser.

Ayak ve tırnak mantarının oluşmasını engeller.

Ayak kokularını engeller.

Ayaklardaki ve parmak aralarındaki kaşıntıyı önler. 

Yorum yapın