Kemal Doğulu’dan dikkat çeken tarz! “Pantolon demeye bin şahit…”

Şimdilerde dijital platformlarda yayınlanan Tarzını Seveyim programının yapımını üstlenen ünlü stilist Kemal Doğulu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu. Ünlü stilist pantolonuyla adeta sosyal medyanın diline düştü.

Kariyer hayatının yanı sıra oyuncu kardeşi Kadir Doğulu ile de sık sık gündeme gelen ünlü stilist Kemal Doğulu, şimdilerde dijital platformlarda yayınlanan Tarzını Seveyim programının sunuculuğunu yapıyor. Programa ilişkin tanıtımları aynı zamanda sosyal medya hesabından da paylaşan ünlü stilist, programda yaşananlarla değil kıyafetiyle dikkatleri üzerine topladı. 

Kemal Doğulu

ELEŞTİRİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR!

Paylaşımı sırasında oldukça renkli bir pantolon ile boy gösteren Kemal Doğulu, pantolonun düşük bel ilizyonuyla sosyal medyada büyük ses getirdi. Çift düğme ve fermuar detayları ile ön plana çıkan pantolonu kısa süre içerisinde hızla yayılarak sosyal medyada adeta eleştiri yağmurun tutuldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı, “Yakından bakınca sanki her an düşecek gibi”, “Pantolon demeye bin şahit”, “Böyle de stilistim olmasın lütfen” şeklinde binlerce yorumda bulundu.  

İşte, ünlü ismin o görünümü…

Kemal Doğulu pantolon

Kemal Doğulu pantolon

Kemal Doğulu pantolon

Yorum yapın