Seda Sayan’dan beklenmedik hareket! Safiye Soyman’ı en acı gününde yalnız bıraktı

Safiye Soyman’ın 25 yıldır MS hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun Akaröz, cumartesi günü yaşamını yitirdi. Dün ikindi vakti Gündoğdu Beldesi Mezarlığı’nda toprağa verilen Akaröz’ü annesi Safiye Soyman gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurladı. Birçok ünlü ismin akın ettiği törende Soyman’ın en yakın arkadaşı Seda Sayan’ın olmayışı dikkat çekti.

Safiye Soyman’nın 25 yıldır Multiple Skleroz (MS) hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun Akaröz cumartesi günü hayatını kaybetti. Dün ikindi vaktinde Gündoğdu Beldesi Mezarlığı’nda toprağa verilen Akaröz’ü annesi Safiye Soyman gözyaşları içinde uğurladı. Evlat acısıyla yıkılan Soyman’ı Bodrum’da gerçekleşen törende Ebru Akel, Gülben Ergen, Seray Sever ve Seren Serengil gibi ünlü isimler yalnız bırakmadı. Eşi Çağlar Ökten’le Amerika’da olan ve Safiye Soyman’ın en yakın arkadaşlarından biri olan Seda Sayan’ın cenaze törenine katılmaması ise duyanları çok şaşırttı. 

UYGUN UÇUŞ BULAMADIĞI İÇİN KATILAMADI 

Safiye Soyman’ın en yakın arkadaşı olan Seda Sayan geçtiğimiz günlerde eşi Çağlar Ökten’le Amerika’ya gitmişti. Cumartesi günü ise en yakın arkadaşı olan Safiye Soyman oğlu Harun Akaröz’ü kaybetti. Yurt dışında olan Seda Sayan, acı haberi alır almaz Türkiye’ye dönmek için uçak bileti almaya çalıştığını ancak uygun uçuş bulamadığını söyledi. Arkadaşının yanında olamadığı için çok üzgün olduğunu belirten ünlü sunucu sözlerine şöyle devam etti: “Burada dua göndermek dışında elimizden bir şey gelmiyor” dedi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapmayı ihmal etmeyen Seda Sayan, Harun Akaröz’le olan fotoğrafını “Harun’um nur içinde yat. Zaten melek gibiydin melek oldun.” notunu düşerek paylaştı. 

Yorum yapın