Safiye Soyman’a başsağlığı dileyen Banu Alkan herkesi şoke etti! Tepkilerden sonra sildi

MS hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun Akaröz’ü solunum yetmezliği sebebiyle kaybeden ünlü sanatçı Safiye Soyman’a sanat dünyasından da taziye mesajlar gelmeye devam ediyor. Soyman’ı yalnız bırakmayan sanatçı dostları taziye mesajlarını yayınlarken ünlü sanatçının yakın arkadaşı Banu Alkan yayınladığı taziye mesajıyla herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Sanatçı Safiye Soyman, uzun yıllardır MS (Multipl Skleroz) hastalığıyla savaşan oğlu Harun Akaröz‘ü kaybetti. Evlat acısıyla içi yanan Soyman kaybettiği oğlunu toprağa verirken cenazede ayakta durmakta zorlandı. Sanatçıyı bu acı gününde Gülben Ergen, Seren Serengil gibi isimler yalnız bırakmazken, gözler Soyman’ın yakın arkadaşları Seda Sayan ile Banu Alkan‘ı aradı.

Safiye Soyman

BANU ALKAN HAREKETİYLE HERKESİ ŞOKE ETTİ!

Ünlü şarkıcı Seda Sayan‘ın Amerika‘da olduğu ve dönüş için bilet bulamadığı sebebiyle yakın dostunun yanında olamadığı öğrenilirken, Banu Alkan ise hareketiyle herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Safiye Soyman ile Banu Alkan

BÖYLE BAŞSAĞLIĞI MESAJI GÖRÜLMEDİ

Alkan, ilk olarak evladını kaybeden dostuna başsağlığı dilememesiyle gündeme gelirken, yaptığı başsağlığı mesajıyla “keşke yayınlamasaydı” dedirtti. Soyman ile birlikte yer aldıkları Dünya Güzellerim‘den bir video paylaşan Alkan gönderisine ilk olarak “Safiye’m başın sağolsun canım. Acıların en büyüğü nurlar içinde uyusun. Allah’ım sabır versin.” notunu düştü.

Eğlendikleri andan bir kare ile başsağlığı dileyen Alkan gönderisine müzik ekledi ve bununla da kalmayarak bir de Kylie Jenner ve JLO‘yu da paylaşımına etiketledi.

Banu Alkan başsağlığı mesajı

“ALLAH AKIL FİKİR VERSİN”

Paylaşımı büyük tepki toplayan Banu Alkan’a kullanıcılardan gelen “Ayıp yahu kaç yaşında insanlarsınız?”, “Allah akıl fikir versin”, “Utanmadan şarkı da eklemiş ya”, “Hayatımda böylesini hiç görmedik rezillik” yorumlarının ardından Alkan, paylaşımındaki başsağlığı yorumunu sildi.

 

Banu Alkan

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Oğlunu kaybeden Safiye Soyman’ın sözleri yürek yaktı! “Nasıl dayanacağım ben?”

Yorum yapın