Kurtlar Vadisi’ni reddettiği için bin pişman! Meğer Polat Alemdar ilk ona teklif edilmiş

Bir dönemin efsanesi Kurtlar Vadisi dizisiyle ilgili bir gerçek yıllar sonra ortaya çıktı. İddialara göre; Kurtlar Vadisi’nin yapımcıları Polat Alemdar karakteri için ilk önce başka bir isme teklif götürmüş. Bakın o isim kim…

Türk televizyonlarının en uzun soluklu yapımlarından biri olarak hafızalara kazınan “Kurtlar Vadisi”, yıldız oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle bir döneme damga vurdu. Yıllar geçmesine rağmen hala daha geniş bir izleyici kitlesine sahip olan unutulmaz dizi, özellikle “Polat Alemdar” karakteriyle izleyicileri ekran başına kilitledi.

Kurtlar Vadisi

Güçlü duruşu ve kendine has tarzıyla ikonik bir figüre dönüşen Polat Alemdar karakteri hakkında yıllar sonra ortaya dikkat çeken bir gerçek çıktı. Necati Şaşmaz’ın oynadığı karakter için yapımcıların ilk olarak başka bir isim düşündüğü öğrenildi.

Kurtlar Vadisi yapımcıları, 1990’ların sonunda ‘Çılgın Bediş’ dizisi ile geniş kitlelere adını duyuran Cenk Torun’a teklif götürmüş ancak oyuncu, askerlik hizmeti nedeniyle bu teklifi geri çevirmek zorunda kalmış. 

Kurtlar Vadisi projesinin kendisine geldiğini doğrulayan Torun, o dönem asker kaçağı olduğunu ve bedelli askerliğin olmadığı bir dönemde böyle bir projede yer almanın risklerini göze alamayacağını ifade etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Düzce’de haşema skandalı! Site havuzuna girişi engellendi konuyla ilgili işlem başlatıldı

Yorum yapın