Kral Charles ve gelini Meghan Markle reçel yarışına girdi!

İngiliz kraliyet ailesinin asi gelini Meghan Markle ve kayınpederi Kral III. Charles, ‘reçel’ krizi yüzünden karşı karşıya geldi. Markle’ın reçel üretimi girişimine destek olmak yerine kendisi de bir reçel markası çıkaran Charles’ın bu hamlesi, ailede yeniden tansiyonun yükselmesine sebep oldu.

2020 yılında radikal bir karara imza atarak ABD’ye yerleşen ve kraliyet görevlerini geride bırakan Prens Harry ve Meghan Markle, gündemin en sık konuşulan isimleri başında yer alıyor. Kimi zaman skandal bir röportajla kimi zaman da aile üyeleriyle yaşadığı gerilimlerle adından söz ettiren çift, şimdi de ‘reçel’ rekabetiyle gündemde.

Bir süre önce “American Riviera Orchard” adıyla bir yaşam tarzı markası oluşturan Meghan Markle, ilk ürün olarak şık kavanozlarda reçellerini piyasaya sürdü. Markle’ın yeni markasının bu ilk ürünlerinin tanıtımı için Hollywood’daki ünlü arkadaşları da seferber olurken organik tarıma düşkünlüğüyle bilinen İngiltere Kralı III. Charles, gelinine rakip oldu.

Highgrove’daki arazilerinde yetişen meyvelerle reçel üretimine başlayan Charles, ürünlerini 3,95 sterline satışa çıkardı ve kavanozun üzerinde kraliyet arması yer alıyor.

Meghan Markle’ın reklamının ardından Buckingham’ın reklamının yayınlanması ise ikili arasında yeni bir krize neden oldu. Kendi kurduğu işe bir tür kasıtlı gölgeleme faaliyeti yapıldığını düşünen Meghan Markle’a yakın kaynaklar; onun kayınpederinden kendisine rakip olmak yerine destek çıkmasını beklediğini ifade etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Katı kişilik sendromuyla mücadele eden Celine Dion yıllar sonra Paris Olimpiyatları sahnesinde!

Yorum yapın