Bakan Murat Kurum sanatçı Haluk Levent’i kabul etti!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve sanatçı Haluk Levent geçtiğimiz gün bir araya geldi. Deprem ve kentsel dönüşüm ile ilgili konuşmak üzere bir araya geldiğini söyleyen ikilinin milli birlik ve beraberliğe vurgu yaptıkları paylaşımları sosyal medyada gündem oldu.

AHBAP Derneği’nin kurucusu olan sanatçı Haluk Levent ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum geçtiğimiz gün bir araya geldi. Geçen yıl ülkemizde 11 ili etkileyen deprem felaketinin izlerini silmek, derneğin bu konuda hangi faaliyetlerde bulunduğunu anlatmak ve dinlemek üzerine bir araya gelen ikili o anları sosyal medya hesaplarından duyurdu. Kurum, yaşanan felaketlerin üzerinden ancak milli birlik ve beraberlikle gelinebileceğini de yaptığı paylaşımda vurguladı.

Haluk Levent ve Murat Kurum bir araya geldi

“ASRIN FELAKETİNİN İZLERİNİ HEP BİRLİKTE SİLECEĞİZ”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bir araya geldiği ünlü sanatçı Haluk Levent ile deprem ve kentsel dönüşüm konuları hakkında konuşmak üzere bir araya geldi. Asrın felaketi olarak adlandırdığı bu sürecin herkes için kritik bir konu olduğunu ve bu süreçte herkesin katkısına ihtiyaç olduğunu yaptığı paylaşımda şu sözlerle vurguladı: “Deprem ve kentsel dönüşüm konuları kritik. Süreçte herkesin katkısına ihtiyacımız var. Sanatçı Haluk Levent ile buluşarak fikirlerini, çalışmalarını dinledim. Asrın felaketinin izlerini hep birlikte sileceğiz.”

“BAKANIMIZLA GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK” 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile bir araya gelen AHBAP Derneği’nin kurucusu olan ünlü sanatçı Haluk Levent’te o anları sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu: “Malatya ve Gaziantep’te yaptığımız  Ahbap çelik evler ile ilgili sayın @murat_kurum bakanımıza bilgi verdik. Engelli bireyleri olan ve aynı zamanda depremden etkilenen ailelerin belirlenmesi, teslim edilmesi teknikleri ve yolları üzerine görüş alışverişinde bulunduk.” dedi.

Yorum yapın