En iyi Tansiyon Aleti hangisi? Tansiyon Aleti modelleri ve fiyatları 2024

Tansiyon ölçümü birçok nedenden dolayı oldukça önemli bir eylem olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle evde ölçülen tansiyonların doğru olması sağlığınızı ciddi anlamda etkiliyor. Burada seçim yaparken dikkat etmemiz gereken en önemli konulardan biri doğru ölçüm yapan tansiyon aletini seçmek. Kullananların tavsiye ettiği, en güvenilir tansiyon aletlerine gelin birlikte bakalım.

Tansiyon, birçok yaştan kişinin mustarip olduğu ciddi bir sağlık sorunu. Tansiyon sorununuz var mı yok mu, başlarda fark etmek zor olabildiği için tansiyon değerinizi düzenli olarak takip oldukça önemli. Gelişen teknoloji sayesinde tansiyon aletlerinde de birçok farklı fonksiyon kazanmıştır. Tansiyon ölçümü için tansiyon cihazları kullanılır, günümüzde havalı, cıvalı ve elektronik cihazlar bulunmaktadır. Cıvalı olanlar daha çok, hasta yoğunluğunun fazla olduğu klinik, hastane vb. ortamlar için daha uygundur. Ev kullanımları için elektronik olanlar tercih edilir. Tansiyon aleti almak istiyor ama hangi ürünü seçmeniz gerektiğini bilmiyorsanız en iyi tansiyon aletlerini incelediğimiz yazımıza göz atarak ürünler hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

İŞTE EN İYİ TANSİYON ALETLERİ

  • 1. Omron Çift Hafızalı M7 Intelli IT Tansiyon Aleti / 2.394,82 TL

Omron Çift Hafızalı M7 Intelli IT Tansiyon Aleti

Tansiyon ölçümünde kolayca doğru sonuç alabilmenizi sağlayan akıllı manşete sahip olan Omron M7, ölçüm sırasında atriyal fibrilasyon olasılığını da tespit edebiliyor.

Ayrıca 100 ölçüm hafızasını saklayıp, ölçüm sonuçlarınızı karşılaştırma özelliklerine de sahip. 

Ölçüm verilerini paylaşmanızı sağlayan OMRON connect uygulaması ile akıllı telefonunuza aktarabilirsiniz. 

  • 2. Wohler STB-1 Dijital Bilekten Ölçer Tansiyon Aleti / 399,98 TL

Wohler STB-1 Dijital Bilekten Ölçer Tansiyon Aleti

Wohler STB-1 dijital bilekten ölçer tansiyon aleti, yüksek teknolojiyle tasarlanmış akıllı basınç özelliği sayesinde, tansiyon değerlerinizi hızlı ve doğru bir şekilde ölçebilirsiniz.

Alet, düzensiz kalp atışlarını tespit edebilme özelliğine sahip. Tansiyon seviyenizi anlamak daha kolay. Wohler STB-1, okunması kolay bir seviye göstergesi ile tansiyon seviyenizi hızlı bir şekilde değerlendirmenize yardımcı oluyor.

  • 3. Braun BUA6350 Koldan Ölçer Tansiyon Aleti / 2.388,00 TL

 

Braun BUA6350 Koldan Ölçer Tansiyon Aleti

Braun’un en yeni ve en akıllı tansiyon aleti olan BUA6350, Healthy Heart uygulamasıyla telefonunuza bilgilerinizi aktarabilir, zaman içindeki ilerlemenizi izleyebilirsiniz. 

En doğru değerler için bu modelinde de 2 adet kaf boyutu bulunuyor. Ayrıca 2 farklı kullanıcı için 60’ar ölçüm hafızası da mevcut.

Ekranındaki renkli kodlu göstergesine bakarak normal, hafif, orta veya şiddetli hipertansiyonunuz olup olmadığını da öğrenebiliyorsunuz.

  • 4. Beurer BC 21 Bilekten Tansiyon Ölçme Aleti / 1.890,00 TL

Beurer BC 21 Bilekten Tansiyon Ölçme Aleti

Ölçülen değerlerin sesli bildirimiyle kolaylık sağlayan Beurer BC 21, son 7 günün sabah ve akşam tansiyon değerlerinin ortalamasını çıkarıyor. 

2 kullanıcı ve 100’er ölçüm hafızası, ölçüm sonuçlarının renkli skalayla sınıflandırması, yanlış kullanım uyarısı ve aritmi tespiti ile oldukça kullanışlı bir tansiyon aleti diyebiliriz.

  • 5. Microlife BP B1 Koldan Ölçer Tam Otomatik Tansiyon Aleti / 725,00 TL

Microlife BP B1 Koldan Ölçer Tam Otomatik Tansiyon Aleti

Microlife BP B1, Avarage Mode teknolojisi ile ardışık 3 ölçüm yaparak ortalamasını alıyor ve en hassas sonucu veriyor. Ayrıca ölçüm sırasında otomatik olarak basıncı ayarlayıp, tansiyon ölçümünün hızlı ve doğru yapılmasını sağlıyor.

Ritim bozukluğunu tespit etme ve 30 ölçüm hafıza özelliğine de sahip. 

Yorum yapın