18 yıl sonra kovulduğu ortaya çıktı! Fenomen dizi Arka Sokaklar’ın yeni yönetmeni belli oldu

Ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar’ın 18 sezon boyunca yönetmenliğini yapan Orhan Oğuz’un 18 yılın ardından diziden ayrıldığı söylenmişti. Olayın ardından kendi isteğiyle değil de kovulduğu ortaya çıkan Oğuz’un yerine yeni sezonda yönetmen koltuğuna oturacak isim ise belli oldu.

2006 yılından beri yayın hayatına devam eden fenomen dizi Arka Sokaklar, 18 yıllık televizyon sürecinin ardından 19. sezon için de onay alarak devam etme kararı aldı. Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olmayı başararak adeta rekora koşan dizinin 18. sezonunda bir veda yaşanmıştı. Dizinin 18 yıldır yönetmenliğini üstlenen Orhan Oğuz‘un 18 sezon sonra dizinin yönetmenliğini bıraktığı söylenmişti.

Arka Sokaklar Orhan Oğuz

“18 YILDIR YÖNETTİĞİM…”

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; “Kamuya!! 18 yıl yönettiğim ‘Arka Sokaklar’ dizisinden ayrıldım. Oyuncularıma ve tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim” diyerek diziden ayrıldığı açıklayan yönetmen Orhan Oğuz‘un diziden kendi isteğiyle ayrılmadığı ortaya çıktı.

Orhan Oğuz

GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ!

Ayrılık sonrası “Diziyi ben bırakmadım. Şaşkınlık içindeyim ve kırgınım. Toplantıya çağrıldım. Bana 18 yıl sonra dizide format değişikliğine gidileceği söylendi. Nedenini sormadım bile ve toplantıdan ayrıldım” açıklamalarında bulunan Oğuz’un açıklamaları ise gündeme bomba gibi düşmüştü.

Orhan Oğuz ayrılık

YENİ YÖNETMEN BELLİ OLDU

Gündem olan ayrılığın ardından 19. sezona devam edecek dizinin yeni sezonu için yönetmen koltuğunda yer alacak yeni ismin kim olacağı ise merak konusu oldu. İddialara göre, yeni sezonda fenomen dizinin yönetmenliğini dizinin 2. yönetmeni Baran Özçaylan devralacak.

Baran Özçaylan

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Türk Bayrağı ve Atatürk posterinden rahatsız olan Yunan şarkıcıdan hadsizlik! Sahneye çıkmadı

Yorum yapın