Apar topar hastaneye kaldırılmıştı! Müge Anlı’nın avukatı Rahmi Özkan ameliyat oldu

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer alan avukat Rahmi Özkan hastaneye kaldırılmıştı. Cihaza bağlanan Özkan’ın son hali sevenlerini üzmüştü. Apar topar hastaneye kaldırılan ve hastane odasından görüntüsü paylaşan avukat Özkan ameliyat oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Müge Anlı seyircisini üzecek bir haber gelmişti. ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert‘te yıllardır yorumcu olarak bulunan avukat Rahmi Özkan‘dan sevenlerini üzen bir haber paylaşılmıştı. Ünlü televizyon yorumcusu hastaneye kaldırılmıştı.

Rahmi Özkan

AMELİYAT OLDU!

Rahatsızlığı sebebiyle hastaneye kaldırılan ünlü avukat ve yorumcunun kaldırıldığı Acıbadem Hastanesi‘nde ameliyata alındığı öğrenildi. Sağlık durumu iyi olan Özkan’a sevenlerinden “Geçmiş olsun” mesajları yağdı.

Rahmi Özkan ameliyat oldu

NE OLMUŞTU?

RAHMİ ÖZKAN HASTANEYE KALDIRILMIŞTI

Rahmi Özkan’ın son hali sevenlerini üzmüştü. Gazeteci Burhan Akdağ, Rahmi Özkan’ın hastaneye kaldırıldığını duyurarak hastanede çekilmiş bir videosunu yayınlamıştı. Akdağ’ın “Geçmiş olsun Rahmi Özkan, Allah şifa versin” notuyla paylaştığı videoda Rahmi Özkan’ın solunum cihazına bağlı olduğu ve konuşmakta zorluk çektiği görülürken ünlü televizyon yorumcusu, yayınlanan videoda kendisine tespih hediye eden yeğenine teşekkür ediyordu.

Yorum yapın