Ölüm bu kez ‘geliyorum’ demedi! Elim kazada hayatını kaybeden adamın hikayesi yürek burktu

Denizli’nin Güney ilçesinde motosiklet kazasında hayatını kaybeden adamın 13 yıl önce babasının böbreği sayesinde hayata tutunduğu öğrenildi.

Denizli’ye bağlı Güney ilçesindeki Yeni Mahalle’de trajik bir kaza meydana geldi. İlçe belediyesinde çalışan 39 yaşındaki Oktay Burkay ve eşi Emine Burkay üç tekerlekli sepetli motosikletle hareket halindeydi. Motosikleti kullanan Oktay Burkay, aracın kontrolünü kaybederek yoldan çıktı ve 3 metre yükseklikten aşağı düştü. Düşmenin etkisiyle sert bir şekilde yere çarpan Burkay çifti ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Oktay Burkay ambulansta hastaneye giderken; eşi Emine Burkay ise kaldırıldığı Denizli Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

13 YIL ÖNCE BABASI SAYESİNDE ÖLÜMDEN DÖNMÜŞTÜ

Hayatı boyunca böbrek hastalığıyla mücadele eden Oktay Burkay’ın 13 yıl önce babasının böbreğiyle hayata tutunduğu öğrenildi. Burkay’ın 6 aylıkken geçirdiği fıtık ameliyatı sırasında yanlış tedavi uygulandığı için böbreklerinin iflas ettiği ifade edildi. 2011 yılında Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde 2 ay boyunca diyaliz tedavisi gören Burkay, 56 yaşındaki babası Hasan Burkay’dan alınarak gerçekleştirilen böbrek nakli ile sağlığına kavuşmuştu.

Oktay Burkay’ın vefatı ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

Yorum yapın