Kibariye’nin düet yapmak istediği isim çok konuşuldu! Kibariye kiminle düet yapmak istiyor?

Zaman zaman sahne performansları, özel hayatında yaşadığı çalkantılı olaylarla gündeme gelen Arabeskin Kraliçesi olarak adlandırılan Kibariye şimdi de düet yapmak istediği isimle magazin gündemine bomba gibi düştü. Kendisiyle yapılan röportajda düet yapmak istediği ismi açıklayan Kibariye bakın kiminle düet yapmak istiyor…

Arabeskin Kraliçesi olarak adlanlandırılan Kibariye zaman zaman hem sahne performansları hem de özel hayatında yaşadığı çalkantılı olaylarla gündeme gelen isimlerden biri. 1960 Manisa Akhisar doğumlu Kibariye, geçtiğimiz yıl sahneden düşerek sevenlerini yüreklerini ağzına getirmişti. Dönemin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da kendisine geçmiş olsun dileklerini şu sözlerle ifade etmişti: “Kendisine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum: Sesinizle, neşenizle sizi tekrardan aramızda görmek istiyoruz.”

.” 

Şimdilerde Bodrum’da tatil yapan Kibariye, kendisiyle yapılan röportajda söyledikleriyle tekrardan gündem oldu. Yakın zamanda birçok ünlü isimle düet yapacağını açıklayan ünlü şarkıcı, o isimlerden ikisini de açıklamayı ihmal etmedi. Ünlü İspanyol şarkıcı Buika ve Mahsun Kırmızıgül Kibariye’nin düet yapacakları isimlerden ikisi. Yeni nesil bir şarkıcı ile de düet yapmak istediğini açıklayan Kibariye’nin söylediği isim son zamanların en sevilen isimlerinden biri.

“SEMİCENK’LE DÜET YAPMAK İSTİYORUM”

Kolay kolay kimseyle düet yapmak istemediğini söyleyen ünlü şarkıcı, son zamanların kendisinden en çok söz ettiren isimlerinden biri olan ve yaptığı her şarkı hit olan Semicenk’le düet yapmak istediğini söylerken adeta kendinden geçti. “Semicenk’e bayılıyorum. Sesi çok güzel. Onunla hem sahne yapmak hem de düet yapmak çok istiyorum.” 

“DUYSUN DİYE SÖYLÜYORUM”

Muhabirin verdiği “Semicenk bunu duyarsa şoka girer.” cevabından sonra Kibariye “Duysun diye söylüyorum zaten.” yanıtını vererek düet yapmak istediği ismi açıkladı. 

Yorum yapın