Sagopa Kajmer’in bomba “Ceza” açıklamasına Oğuzhan Uğur’dan şoke eden yanıt: Yok öyle bir şey!

Rap dünyasının sevilen isimlerinden Sagopa Kajmer, Ceza için düzenlenen “Saygı1” isimli konser sonrası “Sana teklif gelmedi mi?” sorusuna verdiği yanıtla gündem oldu. “İlk teklif bana geldi” diyen Kajmer’in çok konuşulan açıklaması format sahibi Oğuzhan Uğur tarafından yalanlandı.

Rap dünyasının önde gelen isimleri geçtiğimiz günlerde “Ceza” için bir araya geldi ve “Saygı1” konseri kapsamında Ceza’nın dünden bugüne sevilen parçalarını kendi tarzlarında seslendirdi.

“İLK TEKLİF BANA GELDİ”

Yoğun ilgi gören konserin ardından gözler yıllardır Ceza ile küs olan Sagopa Kajmer’e çevrildi. ‘Saygı1’ gecesi hakkında bir kullanıcı, Sagopa Kajmer’e, “Sana da teklif geldi mi?” sorusunu yöneltti. Gelen soru karşısında sessizliğini bozan Kajmer ise “İlk teklif bana geldi fakat öyle bir gece için daha yolum var benim. Şöyle bir 10 yıl sonra kabul ederim” ifadelerini kullandı.

“BANA YAPILANI SÖYLENENİ ASLA UNUTMAYACAĞIM”

Bu yanıtın üzerine Ceza ve Sagopa Kajmer’in barışmasını isteyen hayranlar ise “Abi yaşınız ilerliyor kaç olmuş, son kez bir arada görelim sizi” deyince Sagopa Kajmer, net bir çizgi çizdi ve “İnat yok. Her ne kadar yüzde ellim Rizeli olsa da. Disiplinli biriyim ve bunu hiç bozmadım. Bana 15 sene yapılanı, söylenenleri asla unutmayacağım. İki üç kişiye yaranmak için onca saygısızlığa gerek yoktu. Şimdi ise dediğine gerek yok. Anlaşılır açık bir durum.” dedi.

OĞUZHAN UĞUR SAGOPA KAJMER’İN AÇIKLAMALARINI YALANLADI

Sagopa Kajmer’in açıklamaları sosyal medyada geniş yankı uyandırırken “Saygı” konseptinin sahibi Oğuzhan Uğur da konuya dahil oldu ve ortalığı karıştıracak açıklamalara imza attı. Sagopa Kajmer’in büyük hayranı olduğu söyleyen Uğur, Kajmer’in sözlerini yalanlayarak “Ancak bu açıklamasını şaşkınlıkla okudum. Büyük ihtimalle kendisine yanlış bilgi verdiler… Çünkü format sahibi olarak birinci ağızdan söylüyorum, kendisine SAYGI1 için ben ve ekibim tarafından hiçbir teklif gitmemiştir. “ ifadelerini kullandı.

“YALNIZCA KÜSLÜK BİTSİN İSTEMİŞTİM”

Kajmer ile iletişim kurduğunu ancak sebebin ‘konser’ kaynaklı olmadığına vurgu yapan Uğur, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sadece çekim gecesine üç gün kala, Ceza için bir videoyla selam yollamasını en samimi duygularımla rica ettim. Küslük bitsin istedim. Reddetti, asla ısrar etmedim. Ayrıca SAYGI1, kendisinin düşündüğü gibi yalnızca yaş almış emektar ustalar için yapılmıyor, çığır açmış genç müzisyenler için de hazırlanıyoruz.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

İslam’ın çocuğu Selmanı Farisi! “Farklılıklarımız İslam ümmetine mensubiyetin önüne geçmemeli”

Yorum yapın