Merih’in golü herkesi çıldırttı! Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan gündem olan paylaşım

Dün akşam Avusturya ile karşı karşıya gelen Milli Takım, Merih’in efsane golleriyle çeyrek finale adını yazdırdı. Tarım ve Orman Bakanlığı Merih’in kafa golüyle ilgili yaptığı çılgın paylaşım sosyal medyada gündem oldu.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda son 16’da çeyrek final için mücadele veren Milli Takım, ortaya koyduğu efsane oyun ile adını çeyrek finale yazdırdı. Merih Demiral 1. ve 57. dakikalarda attığı iki golle ve maç içindeki üstün performansıyla ‘maçın oyuncusu’ oldu. Merih’in kafayla kaleye gönderdiği gol, tüm ülkeyi sevince boğarken bir paylaşım da Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan geldi.

Merih Demiral

BAKANLIK’TAN MERİH PAYLAŞIMI

Tarım ve Orman Bakanlığı, Merih’in golüyle ilgili eğlenceli bir paylaşımda bulundu. Bakanlık’ın resmi X (twitter) hesabından yapılan paylaşımda zıplayan koyun videosuna yer verilerek “Sen Merih Demiral değilsin öyle kafa atamazsın diyoruz, dinlemiyor. Tebrikler #BizimÇocuklar” denildi.

Bakanlık’ın esprili videosu sosyal medyada çok beğenildi. Birçok kullanıcı “Bakanlıkta böyle admin mi vardı”, “Bu admini sevdim”, “Tarım bakanlığı sayfası böyle ol canımızı ye”, “Süper ya” gibi yorumlarda bulundu.

Yorum yapın