Gelin Evi’nin sunucusu Aslı Hünel’den şaşırtan karar! O gerekçeyle yarışmadan ayrıldı

Gelin Evi programının sunuculuğunu yapan başarılı şarkıcı Aslı Hünel’den şaşırtan bir karar geldi. Yarışmanın uzun süredir sunuculuğunu yapan Hünel süpriz bir kararla sunuculuğu bırakmaya karar verdi. Peki Aslı Hünel Gelin Evi’nden neden ayrıldı? İşte sebebi…

Magazin Burada‘nın haberine göre; 3 sezondur sunuculuğunu üstlendiği Gelin Evi yarışmasında başarılı bir reytinge ulaşan başarılı şarkıcı Aslı Hünel, sürpriz bir kararla programdan ayrılmaya karar verdi. Hünel’in, her bölümüyle sosyal medyada gündem olan programdan ayrılma sebebi belli oldu.

Aslı Hünel

“BEN KALKAYIM SİZ DEVAM EDİN”

Geçtiğimiz bölümlerle birbiriyle tartışan ve kendisini dinlemeyen gelinlere sinirlenerek “Ben kalkayım siz devam edin. Çok saygısızsınız. Masada bağırılmasını istemiyorum demiştim. Neyi paylaşamıyorsunuz sakin, çok ayıp. Bazı şeyleri zehir ediyorsunuz” diyerek tepki gösteren Hünel’in uzun saatler süren çekimlerden dolayı zorlandığı ve bu sebeple de yeni sezonda ekipte olmama kararı aldığı öğrenildi.

Aslı Hünel Gelin Evi

AİLESİYLE ZAMAN GEÇİRECEK

Konuyla ilgili olarak herhangi resmi bir açıklamada bulunmayan Hünel’in vaktinin büyük bir kısmını ailesiyle ve dinlenerek geçirmek istediği söyleniyor.

Aslı Hünel Gelin Evinden ayrılıyor

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Somer Sivrioğlu’ndan Müslümanlar üzerinden algı operasyonu!

Yorum yapın