Ayhan Sicimoğlu’nun eski çalışanına tokat attığı anlar şoke etti: Şantaj ve kumpasa uğradım!

Ünlü gezgin ve televizyon programcısı Ayhan Sicimoğlu’nun eski bir çalışanına tokat attığı anlar sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Eski personel tarafından anbean kaydedilen görüntülerin ardından sessizliğini bozan Sicimoğlu ise şantaj ve kumpasa uğradığını belirten bir açıklama yaptı.

Yaptığı gezi programlarıyla geniş kitlelere ulaşan ünlü televizyon programcısı Ayhan Sicimoğlu, eski çalışanına tokat attığı skandal görüntülerle gündem oldu.

İddialara göre; ünlü isim geçtiğimiz günlerde teknesiyle birlikte Yunan Adaları’na doğru seyir gerçekleştirdi. Bu seyirden önce Marmaris’te anlaştığı bir yardımcı ile tekne gezisine çıkan Sicimoğlu, teknesinde çalıştırdığı Samet İşitmezoğlu’nun işini beğenmediğini gerekçe göstererek genç adamı işten çıkardı.

ESKİ ÇALIŞANINA TOKAT ATTI

Parasını isteyen Samet İ. ise Sicimoğlu’ndan “Çalışana para verilir” yanıtını aldı. Hakkını alamadığını iddia eden genç adam, “Ettiğiniz hakaretler ettiğiniz küfürler…” deyince Sicimoğlu sinirlenerek tokat attı. O anları anbean cep telefonu kamerasına kaydeden eski çalışan, “Darp raporu alacağım. Sizi polise şikayet edeceğim” dedi.

Genç adamın söylemlerini dinlemeden arabasına binen Sicimoğlu, kısa bir süre sonra olay yerinden uzaklaştı. 

ESKİ ÇALIŞANDAN AÇIKLAMA GELDİ

Uğradığı saldırıyla ilgili açıklama yayınlayan Samet İşitmezoğlu, Sicimoğlu tarafından 33 bin TL’ye işe alındığını ancak sigortasının yaptırılmadığını, gemici olarak alındığı işte kameramanlık yaptığını dile getirdi. Denize düşürüldüğünde kendisine yardım eli uzatılmadığının altını çizen genç adam açıklamasında, “Onun için bot daha önemliydi” dedi. Sicimoğlu’na yaşı nedeniyle saldırmadığını ifade eden eski çalışan, yumruklu saldırıya maruz kaldığını söyledi.

AYHAN SİCİMOĞLU SESSİZLİĞİNİ BOZDU: ŞANTAJA MARUZ KALDIM!

Konuyla ilgili suskunkluğunu bozan Ayhan Sicimoğlu ise Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Bir kumpas ve şantaj ile karşı karşıyayım. Videolar montaj ve eksiktir. Bana hakaret edilmiş ve iterek kafa ile vurmaya yeltenilmiştir. Video planlanarak çekilmiştir. Bana yapılan fiziki saldırı kısmı yoktur. 73 yaşındayım, fiili tecavüz karşısında kendimi savunmam gerekti o kadar. Hemen akabinde polise şikayette bulundum…” 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

İş insanı Kaya Sabancı’ya Vedat Aşçı’dan darp! Sabancı müşahede altına alındı

Yorum yapın