İş insanı Kaya Sabancı’ya, Vedat Aşçı’dan darp! Sabancı müşahede altına alındı

İş insanı Kaya Sabancı, Bodrum’da aralarında site içi sorunlar nedeniyle anlaşmazlık bulunan site ve otel sahibi Vedat Aşçı ve korumaları tarafından darp edildi. Ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılan Sabancı, müşahede altına alındı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İddialara göre; Göltürkbükü Mahallesi‘ndeki lüks bir sitede yaşamını sürdüren iş insanı Kaya Sabancı bir restoranın açılışında, site ve otel sahibi Vedat Aşçı ve korumaları tarafından saldırıya uğradı.

GÖZLEM ALTINDA TUTULUYOR!

Muğla‘nın Bodrum ilçesinde darp edilen 71 yaşındaki iş insanı ihbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırdı. Sabancı’nın sol gözüne darbe aldığı ve hastanede gözlem altında tutulduğu öğrenildi.

Kaya Sabancı darp edildi

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kaya Sabancı’nın avukatı Ömer Reşat Kayran‘ın hastane bahçesinde basın mensuplarına verdiği bilgiye göre; Sabancı’nın sitenin sahibiyle daha önceden aralarında husumet olduğu, kavganın da bu nedenle yaşandığını iddia edildi. Kayran, şikayetçi olacaklarını kaydederken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Kaya Sabancı müşahede altına alındı

Yorum yapın