Yasemin Sakallıoğlu’ndan dikkat çeken açıklama! “Dünya nimetlerine yüz çeviren…”

Son zamanlarda sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile sık sık gündeme gelen ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu, bu kez verdiği bir röportaj ile dikkatleri üzerine topladı. Geçtiğimiz günlerde bir YouTube programına konuk olan ünlü komedyen açıklamaları esnasında zayıf insanlara seslendi.

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra yazarlık yönüyle de bilinen ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu, geçtiğimiz günlerde YouTube üzerinden yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu. Program sırasında hakkında merak edilenleri yanıtlayan ünlü komedyen, yaptığı samimi açıklamalar üzerine sosyal medyada gündem oldu.

Yasemin Sakallıoğlu

“TEBRİK EDİYORUM”

Açıklamaları sırasında samimiyeti ve espritüel tavrı ile dikkat çeken Yasemin Sakallıoğlu; “Bütün zayıf insanları tebrik ediyorum, onlar bu dünyanın nimetlerine yüz çevirmiş cesur insanlardır.” şeklinde konuştu. Programın yayınlanmasından kısa bir süre sonra açıklamalarıyla gündem olan ünlü komedyen, programın o kısmını alıntılayarak sosyal medya hesabından paylaştı.

Yasemin Sakallıoğlu

“SİZLER ÖZEL İNSANLARSINIZ”

Yaptığı paylaşım sırasında “Tüm zayıfları tebrik ediyorum. Sizler özel insanlarsınız” ifadelerini kullanan Yasemin Sakallıoğlu, kısa süre içerisinde hızla yayılan paylaşımı üzerine sosyal medyada adeta beğeni yağmuruna tutuldu. 

Yorum yapın