Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur’dan müjdeli haber geldi! O anları böyle paylaştı…

Hamileliğine ilişkin yaptığı sosyal medya paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Ferdi Tayfur ile Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur, bebeğini kucağına almak için gün sayıyordu. Müjdeli haber sosyal medyadan geldi. Ünlü isim, ikinci kez anne oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Eski nişanlısı Burak Kalfa’dan olaylı bir şekilde ayrılan Tuğçe Tayfur,  yaklaşık 4 ay önce Muhammet Aydın ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleri devam eden Tuğçe Tayfur ile Muhammet Aydın’da müjdeli haber geldi. 2019 yılında boşandığı Taner Şafak ile evliliğinden Taner Efe adında bir oğlu bulunan Tayfur, hamile olduğunu açıklamıştı. İkinci bebeğini kucağına almak için gün sayan Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz saatlerde müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Ünlü isim, ikinci kez anne oldu.

KIZININ İSMİNİ İLK KEZ PAYLAŞTI!

Paylaşımı sırasında hastane odasını gösteren Tuğçe Tayfur, ardından yayınladığı görüntüler ile doğumun çok ani geliştiğini söyledi. Ünlü isim o anları “En son televizyon izliyorduk, ne oldu ki?” şeklinde aktardı. Ardından yaptığı paylaşıma ise “Annem hoş geldin” notunu düştü. Muhammet Aydın ise o paylaşımları alıntılayarak “Babacım hoş geldin” dedi. Hızla yayılan paylaşımların ardından adeta beğeni yağmuruna tutulan ünlü çiftin, kızlarının ismine Tuğçe Lina koyduğu öğrenildi. 

Tuğçe Tayfur ve Muhammet Aydın paylaşımları

SOSYAL MEDYADAN DUYURMUŞTU!

Tuğçe Tayfur, hamile olduğunu ilk kez karnı burnunda pozunu paylaşarak takipçilerine duyurmuştu. Ünlü isim o anları  “Ayakkabılarımı göremiyorum. Sakın kilo almışsın demeyin!” şeklinde aktarmıştı. İşte o poz…

ULTRASON GÖRÜNTÜSÜYLE DUYURMUŞTU

İkinci kez anne olmaya hazırlanan Tuğçe Tayfur, eşi ile objektif karşısına geçerek bebeğinin ultrason görüntüsüyle poz verdi. Tayfur, “Ay, çok heyecanlıyım” ifadelerini kullandı.

Bir takipçisinin “Kız bebek geliyor” yorumuna da yanıt veren Tuğçe Tayfur, takipçisinin yorumu için “Daha belli değil, sağlıklı olsun fark etmez” ifadelerini kullanmıştı.

Yorum yapın