Yurt dışı seyahatleriyle gündemdeydi! Hande Erçel’in davet başına aldığı para dudak uçuklattı

Geçtiğimiz Eylül ayında yayınlanmaya başlayan ‘Bambaşka Biri’ dizisinin başrol oyuncusu Hande Erçel, dizinin final kararının ardından soluğu yurt dışında almıştı. Sosyal medya hesaplarından seyahatlerine dair sık sık paylaşımda bulunan ünlü oyuncu, bu kez reklam kazancıyla gündeme geldi. Geçtiğimiz 6 ay boyunca kıyafet ve mücevher markalarıyla anlaşmalar yapan ünlü oyuncu, adeta servetine servet kattı.

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performansları ile oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Hande Erçel, yaptığı reklam anlaşmalarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Gazeteci Müge Dağıstanlı’nın haberine göre geçtiğimiz 6 ay boyunca farklı markalar ile reklam anlaşmalarında bulunan Hande Erçel, bu süreçte birçok festival ve etkinlikte de boy gösterdi. 

Hande Erçel

ETKİNLİK BAŞINA 150 BİN DOLAR!

Bu yılın ilk 6 ayında anlaşmalı olduğu mayo markasından 10 milyon TL, deodorant reklamından 7 milyon TL ve mücevher iş birliğinden ise 20 milyon TL kazanan ünlü oyuncu, süreç boyunca boy gösterdiği etkinliklerden de ayrı ayrı 100 ile 150 bin dolar kazandı. Yalnızca Instagram hesabında yaklaşık 31 milyon takipçisi olan ünlü oyuncunun tüm bu anlaşmaların yanı sıra Instagram hesabından da sık sık iş birliği anlaşmaları yaptığı öğrenildi. Kısa süre içerisinde hızla yayılan haber üzerine Hande Erçel’in reklam ve marka anlaşmaları sosyal medyada gündem oldu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO; 

Perihan Savaş sürpriz doğum günü! Şaşkınlığı gündem oldu

Yorum yapın