Burcu Kıratlı’dan Cerrahpaşa’da tedavi gören çocuklara bayram jesti!

Başarılı oyunculuk performansı ve güzelliğiyle büyük beğeni toplayan oyuncu Burcu Kıratlı, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Romatoloji Kliniği’nde tedavileri devam eden çocuklara erken bayram hediyesi verdi.

Ünlü oyuncu Burcu Kıratlı, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala yaptığı sürprizle hayranlarından takdir topladı. Bayram vesilesiyle çocukların yüzlerini güldürmek isteyen ünlü oyuncu Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Romatoloji Kliniği’nde tedavileri devam eden çocuklarla bir araya geldi.

Çocuklarla beraber İstanbul Akvaryum’a giderek eğlenceli anlar yaşayan Kıratlı, daha sonra bir mekana giderek miniklerle yemek yedi. Çocuklar, Kıratlı’nın elini hiç bırakmadı.

“ÇOCUKLARIN GÖZLERİNDEKİ PARLAMAYI GÖRMEK BENİ ÇOK MUTLU ETTİ”

Gün boyu zaman geçirdiği çocukların hepsine hediye de alan ünlü oyuncu, “Buraya geldiğimiz ilk andan itibaren çocukların gözündeki parlamayı görmek beni çok mutlu etti. İnşallah çocuklarımız mutlu olmuştur. Bu etkinliğe vesile olan hocamız Özgür Kasapçopur’a teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Romatoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özgür Kasapçopur, organizasyon sonunda katkıları nedeniyle Burcu Kıratlı ve İstanbul Akvaryum yetkililerine, teşekkür belgesi verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Yeni trend: Brezilya tipi doğum günü kutlaması! “İyi ki doğdun, tabi hayatta kalabilirsen”

Yorum yapın