Amazon MX Player ile Yeni Dizi ‘Ishq in the Air’

Amazon’un Hindistan’daki Yükselişi ve MX Player’ın Entegrasyonu

Amazon'un Hindistan'daki Yükselişi ve MX Player'ın Entegrasyonu

Hindistan, son yıllarda Amazon’un en popüler olduğu yabancı ülkelerden biri haline geldi. Amazon, Prime Video’nun yanı sıra, Amazon miniTV platformu üzerinden de Hindistan’da orijinal diziler sunmaya başladı. Diğer yandan, 2011 yılında bir video oynatıcı olarak kurulan MX Player, 2019 yılında çevrimiçi bir dijital platforma dönüştü ve giderek orijinal içerikler üretmeye başladı. 2020 yılı itibarıyla ise uluslararası pazara açılarak hızlı bir büyüme sürecine girdi. Bu yaz, Amazon’un 100 milyon dolarlık bir anlaşma ile MX Player’ı satın alması, önemli bir dönüm noktası oldu. Bu satın alımdan sonra Amazon miniTV ve MX Player entegre edilerek, yeni marka adı olan Amazon MX Player oluşturuldu.

Amazon MX Player ile Yeni Dizi 'Ishq in the Air'

Ishq in the Air: Yeni Bir Aşk Hikayesi

Ishq in the Air: Yeni Bir Aşk Hikayesi

Amazon MX Player’ın yayınladığı son orijinal dizi Ishq in the Air oldu. 20 Eylül’de izleyiciyle buluşan dizi, toplam beş bölümden oluşmakta ve her bölümün süresi 32 ila 37 dakika arasında değişmektedir. Dizinin senaryosu, Chiranjeevi Bajpai (Highway Love), Akshay Jhunjhunwala (Mismatched) ve Riya Poojary (Highway Love, Criminal Justice: Behind Closed Doors) tarafından kaleme alındı. Yönetmenliğini Tanmai Rastogi (Ishq Express) üstlenirken, yapımcılar Deepali Handa (Highway Love, Criminal Justice) ve Sameer Gogate (Highway Love, Out of Love) olarak karşımıza çıkıyor.

Amazon MX Player ile Yeni Dizi 'Ishq in the Air'

Hikaye ve Karakterler

Hikaye ve Karakterler

Dizinin hikayesi, izleyicilere bir yolculukla başlayan bir aşk hikayesi sunuyor. Önceki Amazon miniTV dizileri olan Ishq Express ve Highway Love‘da olduğu gibi bu dizide de bir yolculuk teması işleniyor. Highway Love‘da bir araba yolculuğu, Ishq Express‘te bir tren yolculuğu vardı; bu dizide ise hikaye bir uçak yolculuğunda geçiyor.

Hikayenin merkezinde yer alan karakterler Naman ve Kavya, bir havalimanında tanışıyor. Naman, geleneksel bir ailede büyümüş ve yerel çapta tanınan 45 yıllık bir yiyecek/atıştırmalık firmasının veliahtıdır. Ancak maddi durumu beklenildiği kadar iyi değildir. İlk kez uçağa binecek olmanın heyecanını yaşarken, ekonomik sınıfta seyahat etmekte ve bagajındaki atıştırmalıklar nedeniyle kilo sınırını aşmakta. Bu nedenle, ek ücret ödemek istemiyor. Ayrıca amatör fotoğrafçılık yapmaktadır ve bu yolculuğa bir akrabasının düğün fotoğraflarını çekmek için çıkmıştır.

Kavya ise modern bir genç kadındır. Maddi açıdan iyi durumda olan ailesi Dubai’de yaşamaktadır ve o, ablasıyla birlikte Mumbai’de yaşamaktadır. Kendisi bir saç stilisti olarak çalışmakta ve bir iş görüşmesi için bu yolculuğa çıkmıştır. Naman, Kavya’yı ilk gördüğü anda ona aşık olur ve onunla daha fazla zaman geçirebilmek için çabalar. Normalde içe dönük bir kişiliğe sahip olmasına rağmen, Kavya’nın yanında daha dışa dönük olmaya ve kendi sınırlarını aşmaya çalışır.

Amazon MX Player ile Yeni Dizi 'Ishq in the Air'

Naman karakterine, Tooth Pari: When Love Bites ve Campus Beats dizilerinden tanıdığımız Shantanu Maheshwari hayat vermektedir. Kavya karakterinde ise London Files dizisi ve Friday Night Plan filminden hatırlayabileceğimiz Medha Rana’yı izliyoruz.

Dizinin ilk bölümünü izledim ve genel olarak vasat ama izlenebilir bir yapım olduğunu söyleyebilirim.

Yorum yapın