Bahar Dizisi İkinci Sezonuyla Ekranlara Dönüyor

Geçtiğimiz sezonun en çok izlenen yapımı Bahar, 24 Eylül’den itibaren ikinci sezonuyla salı akşamları Show TV’de izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Demet Evgar‘ın başrolünü üstlendiği dizi, usta oyuncular Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Büşra Pekin ve Ecem Özkaya ile birlikte etkileyici bir kadro oluşturuyor.

Dizinin ikinci sezonu, Bahar’ın yeni bir uyanış yaşaması ve hayatında gerçekleştireceği ikinci baharını keşfetmesi üzerine odaklanıyor. Bahar, yıllar önce bıraktığı tıp fakültesine geri dönme cesaretini gösteren iki çocuk annesi bir ev hanımı olarak, kendisini yeniden inşa etme sürecinde izleyicilere ilham veriyor.

Bahar dizisinin yapımcılığını MF Yapım üstlenirken, yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt yapıyor. Senaryosu ise Ayça Üzüm tarafından kaleme alındı. Dizi, zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor; kadroda Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Büşra Pekin, Ecem Özkaya, Hatice Aslan, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak ve Füsun Demirel gibi isimler yer alıyor.

Bahar Dizisi İkinci Sezonuyla Ekranlara Dönüyor

Bahar dizisi, 13 Şubat’ta yayın hayatına başladıktan sonra izleyicilerinin kalbini kazandı. İzleyici kitlesi, dizinin ikinci bölümünde 4,60 puan artışla son yılların en büyük sıçramalarından birine tanıklık etti. 11. bölümünde 14,96 reytingle son dört sezonun en yüksek seviyesine ulaşarak büyük bir başarı elde etti. İlk sezonu 16 bölümden oluşan Bahar, 12,37 ortalamayla sezonun en çok izlenen dizisi olma unvanını kazandı.

Yorum yapın