BİM 24 Eylül 2024 Aktüel Katalogu: Yeni Fırsatlar ve İndirimler

BİM, 24 Eylül 2024 tarihli aktüel kataloglarıyla müşterilerine heyecan verici fırsatlar sunuyor. Bim tarafından yayımlanan bu kataloglarda yer alan ürünlere detaylı bir şekilde göz atarak, alışveriş listelerinizi güncellemenize yardımcı olacak önemli bilgileri derledik. İşte merakla beklenen Bim Aktüel ürünlerinin yeni kampanya listesi:

BİM 24 Eylül 2024 Katalogları

BİM 24 Eylül 2024 Katalogları

Bim, yeni kataloglarını resmi olarak yayınladı ve böylelikle alışveriş meraklıları için indirimler kapıyı çalmış oldu. Ancak haberin asıl heyecan verici kısmı, Bim’in sunduğu fırsatlarda gizli. 24 Eylül itibarıyla Bim marketlere neden gidilmesi gerektiğini açıklayan bu kataloglar, alışveriş listelerimizi hazırlamamız için büyük bir motivasyon kaynağı. Ürünleri tek tek inceledikçe, sizin de listenizi güncelleme ihtiyacı duymanız kaçınılmaz olacaktır.

BİM 24 Eylül 2024 Aktüel Katalogu: Yeni Fırsatlar ve İndirimler

Öncelikle, iki sayfadan oluşan Bim aktüel kataloğunun temel gıda ürünlerine odaklandığını belirtmek gerekir. Katalog, yarım yağlı yoğurtla başlıyor ve kaşar peyniri ile tereyağı gibi ürünlerle devam ediyor. Süt ürünleri açısından bu üç fırsat oldukça dikkat çekici. Ayrıca kahvaltı sofralarımızın vazgeçilmezleri arasında yer alan çiçek balı, süt reçeli ve çilek reçeli gibi ürünler de Bim mağazalarında yer alıyor.

Yemek yapma konusunda en çok tercih edilen ürünlerden biri olan salça, lezzetli salatalar ve makarnalar için ton balığı gibi ürünler de uygun fiyatlarla alışveriş listelerine girmeyi hedefliyor. Bim aktüel salı kataloğunda bu tür ürünlerin yanı sıra çeşniler ve baharat çeşitleri de mevcut. Temel gıda ürünlerinden buğday unu ise Bim raflarında yer buluyor. İndirimlerle alışveriş listelerini güncellemek isteyenler için BİM, zeytin çeşitlerinde de cazip fırsatlar sunuyor. Kırmızı biber dolgulu yeşil zeytin, çizik yeşil zeytin ve sele siyah zeytin gibi ürünler indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor.

Lezzetli yemeklerin olmazsa olmaz sosları olan ketçap ve mayonez de ayrı olarak raflarda yer alıyor. Lavaş, sufle ve beyaz sirke gibi diğer bağımsız ürünlerde de dikkat çekici fırsatlar mevcut. Fiyatlar hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz, mutlaka www.bim.com.tr adresini ziyaret etmenizi öneririz. Böylece güncel fiyatları ve ürünleri de görebilirsiniz.

BİM 24 Eylül 2024 Aktüel Katalogu: Yeni Fırsatlar ve İndirimler

Bim, 20 Eylül tarihli aktüel ürünler listesindeki fırsatlarla birlikte 24 Eylül 2024 tarihli Bim aktüel salı kataloğu ile pasta tutkunlarını oldukça mutlu edecek. Öyle indirimler var ki, şaşırmamak elde değil! Örneğin, Ülker çikolataları; bitter kuvertür çikolata 200 gr ve 125 gr damla çikolata müthiş indirimlerle sunuluyor. Beyaz çikolatalar, pul çikolatalar ve Ülker metro ürünlerinde de kampanyalar mevcut.

BİM 24 Eylül 2024 Aktüel Katalogu: Yeni Fırsatlar ve İndirimler

Pasta yapmak için ihtiyaç duyulan malzemeler de BİM’de indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor. Dr.Oetker markalı kaliteli ürünler, kakao, krem şanti, şekerli vanilin, maya ve pasta süsü çeşitleri gibi sayısız pasta yapma ürünü ile raflarda yer alıyor. Ayrıca, havuçlu kek karışımı 496 g için belirlenen uygun fiyat, dikkat çekici. Ürünün yapım aşamaları da ambalaj üzerinde belirtiliyor. Severek tüketebileceğiniz diğer ürünler arasında irmik, Etimek, pasta keki ve yumuşak şekerler de bulunuyor.

BİM 24 Eylül 2024 Aktüel Katalogu: Yeni Fırsatlar ve İndirimler

BİM 24 Eylül kataloğunda yer alan onlarca ürünü şimdiden alışveriş listelerimize ekledik. Siz de alışveriş listenizi katalogları dikkate alarak güncelleyebilirsiniz. Sonrasında bim.com.tr adresinden son fırsatları kontrol ederek alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Kampanyalar için teşekkürler BİM!

BİM 24 Eylül 2024 Aktüel Katalogu: Yeni Fırsatlar ve İndirimler

Yorum yapın