Venom: Son Dans – Yeni Fragman Yayınlandı

Venom: Son Dans’tan Yeni Fragman Yayınlandı

Venom: Son Dans'tan Yeni Fragman Yayınlandı

Tom Hardy‘nin başrolünde yer aldığı Venom: Son Dans (orijinal adıyla Venom: The Last Dance) filminden vizyon öncesi son fragman izleyicilerle buluştu. Venom üçlemesine final yapacak olan bu heyecan verici film, 25 Ekim 2024‘te sinemalarda gösterime girecek.

Artık tek bir vücutta yaşamaya alışmış olan Eddie Brock ile Venom ikilisini bu kez kendi dünyaları tarafından aranan birer kaçak olarak izlediğimiz Venom: Son Dans, serinin son halkası olma özelliğini taşıyor. Yeni fragman, filmin sürükleyici atmosferini ve karakterlerin yaşadığı zorlukları gözler önüne seriyor.

Eddie Brock rolüne geri dönen Tom Hardy‘ye, Juno Temple, Chiwetel Ejiofor, Stephen Graham ve Rhys Ifans gibi yetenekli isimlerin eşlik ettiği filmde, görsel efektlerin yanı sıra güçlü bir hikaye anlatımı da dikkat çekiyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise, senaryosunu Tom Hardy ile birlikte kaleme alan Kelly Marcel oturuyor.

Merakla beklenen Venom: Son Dans, 25 Ekim’den itibaren sinemalarda seyirciyle buluşacak. Bu film, hayranları için unutulmaz bir sinema deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

Yorum yapın