Gülben Ergen eski eşlere sert çıkıştı! Deniz Uğur ve Nilüfer atışması ortalığı karıştırmıştı

Geçtiğimiz gece Reha Muhtar’ın evinin merdivenlerinden düşerek yaralanması sonucu yoğum bakımdaki tedavisi sürüyor. Muhtar’ın olaylı boşandığı eski eşi ve ikiz çocuklarının annesi ünlü oyuncu Deniz Uğur’un paylaşımları ortalığı karıştırırken şarkıcı Nilüfer de yanıtsız kalmadı. İkili arasındaki atışmayı Gülben Ergen, sert sözlerle eleştirdi.

Gazeteci, haber spikeri ve televizyon programcısı Reha Muhtar, geçtiğimiz gece evinin merdiveninden düşerek yaralandı. Yoğun bakımda tedavisi süren Reha Muhtar yaşam mücadelesi verirken ortalık bir anda karıştı. Muhtar’ın eski eşi ve ikiz çocuklarının annesi oyuncu Deniz Uğur, paylaşımlarıyla gündeme bomba gibi düştü. Oğlu Poyraz’a ulaşamadığını belirten Uğur, Reha Muhtar ve Nilüfer’in evlilikleri sırasında evlat edindiği kızları Ayşe Nazlı’nın Poyraz’ı kaçırdığını iddia etti.

Deniz Uğur ve oğlu Poyraz

Muhtar’ın avukatı kaçırılma gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirterek “Ayşe Nazlı’nın tek yaptığı kardeşine destek olmak. Amacı ne kaçırmak ne de başka bir şey olabilir. Tek dileğimiz Reha Bey’in biran önce iyileşmesi” açıklamasında bulundu.

NİLÜFER SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Uğur’un iddialarına kayıtsız kalmayan Nilüfer, “Ayşe Nazlı’nın kardeşini kaçırmak gibi bir düşüncesi ve girişimi söz konusu dahi olamaz. İddialar asılsız ve yersizdir. Çocuk annesine gitmek istemediğini zaten defalarca belirtmiştir. Poyraz’ın velayeti de babasındadır. Bu noktada tek dileğimiz Reha Muhtar’ın sağlığına kavuşmasıdır.” dedi.

Gülben Ergen

GÜLBEN ERGEN VERDİ VERİŞTİRDİ

Reha Muhtar canıyla uğraşırken eski eşlerin atışmasını hedef alan Gülben Ergen, “Reha Muhtar rahat nefes alıp veremezken, yoğun bakımda entübe edilmişken, ağızdan soluk borusuna bir tüp yerleştirilmiş haldeyken ailevi hassas süreçlerle ilgili daha sessiz ve saygılı biçimde yaşama dönmesi mi beklense?” şeklinde konuştu.

Yorum yapın