Şükran Ovalı ve Caner Erkin kızlarının doğum gününü böyle kutladı! O anlar büyük beğeni aldı

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla da sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Şükran Ovalı, aile paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu bu kez futbolcu eşi Caner Erkin ile kızları Mihran Ela’nın 6. yaş kutlamasıyla gündeme geldi.

2017 yılında ünlü futbolcu Caner Erkin ile dünyaevine giren ünlü oyuncu Şükran Ovalı, Roma’da 2 bin yıllık tarihi bir binada ihtişamlı bir düğün ile evlenmişti. 2018 yılında bebeğini kucağına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını yaşayan ünlü oyuncu, geçtiğimiz aylarda da eşi Caner Erkin ile girdiği ‘ben daha çok seviyorum’ yarışıyla büyük ses getirmişti. Ünlü oyuncu, bu kez kızları için hazırladığı doğum günü organizasyonuyla gündeme geldi.

Şükran Ovalı Caner Erkin ve kızları

“SENİN ANNEN OLMAYI ÇOK SEVİYORUM”

Kızları için hiçbir masraftan kaçınmayarak büyük bir organizasyon hazırlayan Şükran Ovalı ve Caner Erkin, kızlarının 6. yaş doğum gününü takipçileriyle paylaştı. Şükran Ovalı’nın hem anlamlı hem de bir o kadar duygusal olan paylaşımı kısa süre içerisinde hızla yayılarak adeta beğeni yağmuruna tutuldu. Ünlü oyuncu paylaşımına “Senin annen olmayı çok seviyorum canım kızım iyi ki” notunu düştü.

İşte, Şükran Ovalı’nın o paylaşımları…

Şükran Ovalı nın paylaşımları

Şükran Ovalı nın paylaşımları

Şükran Ovalı nın paylaşımları

Şükran Ovalı nın paylaşımları

Şükran Ovalı nın paylaşımları

Yorum yapın