Wilma Elles Türk vatandaşı oldu! Yeni ismini ilk kez paylaştı

Türkiye’deki başarılı oyunculuk kariyeriyle geniş hayran kitlelerine ulaşan Alman asıllı oyuncu Wilma Elles, Türk vatandaşı olduğunu açıkladı. Uzun yıllardır Türkiye’de yaşayan ünlü oyuncu, isminin de değiştiğine dikkat çekti.

Bir dönem ekranlarda fırtına gibi esen “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisinde oynadığı “Caroline” rolüyle hafızalarda yer edinen Alman asıllı oyuncu Wilma Elles, hayatıyla ilgili önemli bir karara imza attı.

Uzun yıllardır Türkiye’de yaşayan ve 2022 yılından beri iş insanı Mehmet Şah Çelik ile evli olan ünlü oyuncu,  kırmızı halı sunuculuğunu yaptığı 16. Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri töreninde ismini değiştirdiğini açıkladı.

“ARTIK İSMİM MÜCELLA”

Hürriyet’ten Mesut Yılmaz’ın haberine göre; geceye eşi Mehmet Şah Çelik, oğlu Milat Göğüş, kızı Melodi Göğüş ve küçük kızı Manolya Çelik ile katılan Elles, basın mensuplarıyla sohbet etmeyi ihmal etmedi. Türk vatandaşı olduğunun müjdesini veren ünlü oyuncu, “Türk vatandaşı oldum. İsmim de Mücella. Aslında söylemeyecektim, size özel oldu. Dikkatinizi çeken bir şey var mı? Hepimizin isimlerinin baş harfi M ile başlıyor. Ailemi çok seviyorum” şeklinde açıklamada bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

“Ege Sahili’nde ‘yeşil Komodo ejderi’ görüldü” iddiasını yalanladı

Yorum yapın