Kan Çiçekleri’nin Dilan’ı Yağmur Yüksel’in asıl mesleği bakın neymiş! Yağmur Yüksel kimdir?

Kanal 7’nin sevilen dizisi Kan Çiçekleri’nde Dilan karakteriyle yıldızı parlayan genç oyuncu Yağmur Yüksel, oyunculuğa adım atmadan önce bambaşka bir iş yapıyordu. Yağmur Yüksel’in mesleğini duyanlar şoke oldu. İşte, Yağmur Yüksel’in keşfedilme hikayesi ve hayatı…

Aslen Amasyalı olan Yağmur Yüksel 22 Ocak 2002 yılında Amasya’nın Merzifon ilçesinde doğdu. Genç yaşında oyunculuğa adım atan Yüksel’in ilk oyunculuk deneyimi Kanal 7’nin izlenme rekorları kıran dizi Kan Çiçekleri oldu. 2 yıldır bu dizide başarılı bir performans sergileyen genç oyuncu, oyunculuğunun yanı sıra duru güzelliğiyle de dikkatleri çekiyor. Dizi ve film sektöründe gelecek vaat eden oyunculardan biri olan Yüksel’in asıl mesleği ise oyunculuk değil.

YAĞMUR YÜKSEL NASIL KEŞFEDİLDİ?

Özel hayatı merak konusu olan 22 yaşındaki Yağmur Yüksel, aslında hemşireydi. Özel bir üniversitede hemşirelik okurken bir yandan da bir hastanede staj yapan Yüksel, bir arkadaşı vesilesiyle oyunculuğa adım atmış oldu. O günleri şöyle anlatıyor:

“Aydın Üniversitesi’nde okurken, İstinye Hastanesi’nde staj yapmaya başladım. Altı sene öncesinden bahsediyorum. Influencer çok arkadaşım vardı. Ben çalıştığım için sosyal medyaya çok fotoğraf yüklemiyordum. O süreçte bir arkadaşım ajansa görüşmeye gidecekti, ‘Benimle gelir misin’ dedi. Gittik, orada beni şu anki menajerim Banu Susur gördü. Oyunculuk yapmak isteyip istemediğimi sordu. Okulum olduğunu söyleyip numaramı verdim. Sonra irtibatımız kesildi. Ama beni unutmamış, yıllar sonra bu karakter için tekrar aradı. Gidip görüştük, demek ki zaman bu zamanmış”.

Yağmur Yüksel

Henüz yolun çok başında ve öğrenmesi gereken çok şeyin olduğunu vurgulayan genç oyuncu, “Ama öyle güzel gidiyor ki, aşk olarak bakıyorum, gerçekten işimi çok seviyorum. Sahne, kamera, senaryo hepsi benim için çok başka, değerli ve çok kıymetli.” şeklinde konuştu.

Yağmur Yüksel

YAĞMUR YÜKSEL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Yağmur Yüksel 2002 yılında Amasya’da doğmuştur. Yani, 24 yaşındadır.

Asıl mesleği hemşiredir.

Yorum yapın